Főoldal > AKTUÁLIS > Ezért tiltja le az Insta-kommenteket Tóth Gabi

Ezért tiltja le az Insta-kommenteket Tóth Gabi

babapocakkismamaterhestóth gabivárandós
0

Írta:

Legutóbbi Instagram posztjában adott erre magyarázatot.

Tóth Gabi jó néhányszor mondta már, hogy várandóssága alatt szeretne a pozitív dolgokra, pozitív gondolatokra fókuszálni, és azt szeretné, ha az emberektől is ezek áradnának felé. Azonban közszereplőként nehéz elkerülni a negatív kritikát, vagy esetenként a gyalázkodó kommenteket. Gabi az Instán azt írja, hogy bizony ezekből kijutott neki bőven, és mivel már nem bírja ezeket nap mint nap elviselni, inkább tiltja a hozzászólásokat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kedves követőim! Eljött az a pont amikor le kell tiltanom a kommenteket! Nap mint nap kell szembesülnöm ilyen és ehhez hasonló kommentekkel amiket már nem tudok és nem is akarok tolerálni vagy letojni! Mert ezeket már nem lehet! 15 éve vagyok ebben a szakmában és végignéztem ahogy az emberek egyre többet mocskolódnak az évek során! Aki szeret , bízom benne, hogy akkor is fog ha nem kommentelhet! Lehet az anyaság felé vezető út is teszi velem ezt, de nem bírom tovább elviselni ezt a magyar megkeseredett irigy vircsaftot! Attól, hogy közszereplők vagyunk még nem kell nekünk mindent elviseni mert elsősorban EMBEREK VAGYUK ÉS NEKÜNK IS VANNAK ÉRZÉSEINK! Mindenkinek aki kedves és szeret mots azt üzenem, hogy nagy szükségem van a a pozitív gondolataitokra irántam! Hálás vagyok nektek mindenért! Love!🙏🏻❤🙏🏻🤰🏼👼🏻🇭🇺

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés, Aug 26., 2019, időpont: 12:44 (PDT időzóna szerint)

“Lehet az anyaság felé vezető út is teszi velem ezt, de nem bírom tovább elviselni ezt a magyar megkeseredett irigy vircsaftot! Attól, hogy közszereplők vagyunk még nem kell nekünk mindent elviseni mert elsősorban EMBEREK VAGYUK ÉS NEKÜNK IS VANNAK ÉRZÉSEINK!” – írta a kismama. A képet cikkünk születése előtt még lehetett kommentelni, ezért nem tudjuk, pontosan mikortól lép életbe a változtatás.

Gabi eddig örömmel mutatta meg magát és gömbölyödő pocakját a közösségi médiában, és rajongói remélik, hogy ez ezután sem lesz másképp.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ma este 20:00-tól ismét Kalmár Tibor @ktzelenay vendége leszek a Sláger Fm-n Szuper beszégetés volt újra! #maeste #20:00-tól #slágerfm @slagerfm

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés, Aug 25., 2019, időpont: 9:05 (PDT időzóna szerint)

Ehhez a fotóhoz például olyanokat írtak neki követői hozzászólásként, hogy “Nagyon szép kismama vagy!”, “Gyönyörű vagy” és “Legszebb kismama”.

Fotók: Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X