Főoldal > AKTUÁLIS > Ez a legjobb nap a házasságkötésre

Ez a legjobb nap a házasságkötésre

esküvőesküvőszervezésházasságszerencsenap
0

Írta:

Ha jövőre lesz az esküvőd, egy asztrológus szerint a legjobb, ha ezt a napot választjátok.

A 2020-as év különösen szerencsésnek ígérkezik a tartós kapcsolatok és házasságkötések szempontjából, ám egy brit asztrológus-író, Carolyne Faulkner szerint egy adott dátum mindennél tökéletesebb lehet az egybekelésre. Ez pedig nem más, mint a 2020. 02. 20.

A szakértő szerint ez a nap numerológiai és asztrológiai szempontból is nagyon szerencsés. A numerológiában a kettes szám az elhatározást, a megoldást, az erőt és az erős nőt jelképezi.

Az asztrológiában pedig a Bika jegyével hozható kapcsolatba, aminek uralkodó bolygója a Vénusz, a szépség és a szerelem Istennőjéről elnevezett bolygó. Ez is segít a pároknak, hogy türelemmel, kitartással, lojalitással és persze egymás iránt érzett kölcsönös szeretettel, tisztelettel építsék boldog közös életüket.

A 2020. február 20-ai dátum az asztrológus szerint elköteleződést, érzelmi stabilitást és a “megszentelt szövetség kiteljesedését” hozza magával. Nem mellesleg a Szaturnusz, a Jupiter, a Mars, a Plútó és a Hold helyzetének köszönhetően olyan szerencsés bolygóállás létre, amilyen a hatvanas évek, vagy a szakember szerint “a szerelem korszaka” óta nem volt.

Tehát különlegesen szerencsések azok a párok, akik 2020. február 20-án kötnek házasságot.

Főkép: 123RF


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X