Főoldal > AKTUÁLIS > Farkasházi Réka megmutatta igazi arcát

Farkasházi Réka megmutatta igazi arcát

arcFarkasházi Rékasmink nélkül
0

Írta:

Nagy a kontraszt a két fotó között, mégis bevállalta Farkasházi Réka.

Farkasházi Réka megmutatta milyen, amikor talpig sminkben van, és milyen smink nélkül. Nagy a kontraszt a két kép között, de a színésznő mindenhogy gyönyörű.

“Mindkét fotón én vagyok, ha nem lenne egyértelmű. Az egyik egy fotózáson készült. A másik nem. Az egyiken sokan dolgoztak azon, hogy szép legyek. A másikon én dolgoztam sokat, meg a férjem, aki elutazott egy hétre. (Ma már jön haza. Várom. Hiányzott.) Én meg a három gyerekkel, meg a két kutyával, meg anyukámmal tartom a frontot. Ilyenkor derül ki, hogy a pasik mennyit vesznek le az ember válláról” – írta a fotóhoz Farkasházi Réka. 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mindkét fotón én vagyok, ha nem lenne egyértelmű.😂 Az egyik egy fotózáson készült. A másik nem.🤪 Az egyiken sokan dolgoztak azon, hogy szép legyek. A másikon én dolgoztam sokat, meg a férjem, aki elutazott egy hétre. (Ma már jön haza. Várom. Hiányzott.) Én meg a három gyerekkel, meg a két kutyával, meg anyukámmal tartom a frontot. Ilyenkor derül ki, hogy a pasik mennyit vesznek le az ember válláról. Mert igen nehéz egyedül. Még úgyis, hogy anyukám itt van velem. Mert hiába vagyok rendkívül praktikus és nagy szervező, a váratlan események, mint pl. három napja lázas gyerek és egyéb finomságok, meg tudják akasztani az egyébként olajozottan működő mindennapokat. Szóval reggel elvittem a gyerekeket suliba, aztán a kutyákat sétálni, utána boltba, aztán siettem haza a babához.. amikor is belenéztem a tükörbe. Lehet, hogy hamarabb kellett volna. Vagy legalább Franci és Manci szólhatott volna. Ciki vagy nem, de elfelejtettem megfésülködni és most kövezzetek meg, de nagyon úgy tűnik, hogy a szememen ott maradt a tegnapi smink. Előadás után rohantam a lázas gyerekhez, aki ébren volt este tízkor, mert engem várt. Hát elaltattam. Jól sikerült.😂 Ez a poszt tisztelgés azok előtt a szülők előtt, akik egyedül nevelik a gyerekeiket. Akiknek nem tudnak segíteni a szüleik. Akiknek minden napjuk zsonglőrködés az idővel. És akik valószínűleg csak azért nem fekszenek le sminkkel az arcukon, mert nem volt idejük sminkelni. #élet #igaziélet #bátorvagyok

Réka Farkasházi (@farkashazireka) által megosztott bejegyzés, Okt 18., 2019, időpont: 12:49 (PDT időzóna szerint)

Farkasházi Réka a próbákon is fantasztikusan fest:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mária Magdolna visszatér. Holnaptól újra színpadon.💋 #csíksomlyóipassió @ujszinhaz_budapest

Réka Farkasházi (@farkashazireka) által megosztott bejegyzés, Okt 16., 2019, időpont: 11:40 (PDT időzóna szerint)

(címlap fotó: Farkasházi Réka/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X