Főoldal > AKTUÁLIS > Liptai Claudia hosszú combjai elvitték a showt

Liptai Claudia hosszú combjai elvitték a showt

bombázóhosszú combLiptai Claudia
0

Írta:

Liptai Claudia őszi szettje extraszexire sikerült.

Liptai Claudia ősszel is tud egészen vadító lenni. A műsorvezető egy hosszú szárú csizmában és miniszoknyában mutatta meg hosszú combjait.

“A Budapest Autóshown jártunk. Amíg én a Duna Autó nagyköveteként Garami Gábor kollégámmal beszélgettem a színpadon addig Marci apukájával a szimulátorban rótta a köröket. Bár most hogy jobban megnézem a második képet olyan mintha épp táncolni kérném fel Gábort!” – írta a fotóhoz Liptai Claudia, akinek szexi oufitjét követői is dicsérték.

“EXXCELLANCE👌👌 nézel ki Claudia😍😍 A csizma a szoknya wow, just wow. Marci büszke lehet anyukájára Ádám pedig naggyon vigyázzon gyönyörű feleségére” – írta Claudia az egyik követője.

A csizma-tunika kombó nagyon jól áll Claudiának:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Én megtaláltam magamat az Alle bevásárlóközpontban találj meg te is engem szombaton a Hungexpon a Beauty&Style kiállításon az INGLOT standján. Déltől Véger Fibi Sminkmesterrel várunk titeket. 12-13 óráig Smink bemutatót tartunk, 13-14 óráig pedig egy közönségtalálkozóra hívlak titeket ahol az összes sminkkel és szépségápolással kapcsolatos kérdésre válaszolunk. De szeretnék előre is adni nektek valamit. 🤩🤩. Kisorsolok közöttetek 3 db páros belépőt erre a napra. Csak annyit kell tennetek, hogy kommentben tageljétek be azt akivel jönni szeretnétek. Sorsolás holnap délután. Nagyon jó kis csajos délután lesz!👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️💋💋💋 @inglothungary #inglotbyliptaiclaudia #reklam

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés, Okt 16., 2019, időpont: 7:06 (PDT időzóna szerint)

(címlap fotó: Liptai Claudia/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X