Főoldal > AKTUÁLIS > Vasvári Vivien szépészeti beavatkozáson esett át

Vasvári Vivien szépészeti beavatkozáson esett át

magánéletszépészeti kezelésvasvári vivien
0

Írta:

Óriási figyelem veszi körül mostanában Vasvári Vivient.

Vasvári Vivien mostanában kevésbé unatkozik, sok minden megváltozott körülötte: nemrég jelentették be férjével, hogy zátonyra futott a házasságuk, és sajtóinformációk szerint a luxusfeleségnek már új hódolója is akadt. A kétgyermekes anyuka pedig egy kisebb szépészeti beavatkozáson is átesett, amiről közösségi oldalán mesélt.

“Nyomattunk egy jó kis arckezelést! De pont azt beszéltük, hogy mivel az utóbbi időben nem vagyok stresszes, így remélhetőleg nem lesz szükségem hajbeültetésre! Rengetegen kérdeztétek, hogy milyen a szájfeltöltés!  Nem fáj szerintem, picit kellemetlen, de kibírható! Csak nem szabad túltolni” – írta Vasvári Vivien, aki állítólag azért tölteti fél évenként a száját, mert nagyon vékony.

(címlap fotó: Vasvári Vivien/Instagram)


További cikkeink a témában

levegő

Tisztább levegő otthon és a bolygón! (x)

Írta:
0

Mostanság egyre nagyobb hangsúly helyeződik a környezetvédelem fontosságára, hiszen mindennapi szokásainkkal – ha nem is vagyunk tudatában – befolyásolhatjuk Földünk sorsát. De miért ne döntenénk tudatosan? Miért ne választanánk olyan termékeket, amikről tudjuk, hogy jótékony hatással vannak környezetünkre? Az Aromax-szal most nem csak saját otthondról gondoskodhatsz, de a bolygó jövőjéről is.

Kövess Facebook-on!
X