Főoldal > AKTUÁLIS > Majka visszatért régi szokásához

Majka visszatért régi szokásához

edzésedzőteremmajka
0

Írta:

Mostanában Majkát így nem láttuk.

Majka az elmúlt időszakban hanyagolta az edzést, de most egy edzőtermi szelfivel tudatta, hogy ismét visszatért. Bár mosolya még nem annyira természetes:

“Visszatértem👍✔️💪🏽 /mondjuk a szaunát várom a legjobban/” – írta fotójához a rapper.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Visszatértem👍✔️💪🏽 /mondjuk a szaunát várom a legjobban/

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés, Okt 29., 2019, időpont: 5:38 (PDT időzóna szerint)

A rappernek szüksége is van az állóképességére, hiszen rengeteg fellépés várja, immáron ismét Curtis-szel.

“A dolgok változnak…. Néha az emberek el kell távolodjanak egymástól ahhoz, hogy aztán újra közel kerülhessenek. Reméljük, hogy ez a másfél év elég volt arra, hogy mindenki megtudja az életben mi a fontos, és mi a dolga” – írta Majka, amikor ismét összeállt Curtis-szel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A dolgok változnak…. Néha az emberek el kell távolodjanak egymástól ahhoz, hogy aztán újra közelkerülhessenek. Reméljük, hogy ez a másfél év elég volt arra, hogy mindenki megtudja az életben mi a fontos, és mi a dolga. Hisszük azt,hogy nekünk együtt van az életben dolgunk!!! Fontosnak érezzük azt is , hogy a rajongók ne érezzék úgy,hogy ez részünkről valamilyen üzleti húzás, ezért úgy döntöttünk, hogy nem egy “újraegyütt” eseményt hozunk létre(amiből biztos nagyon jól profitálnánk), hanem a már meglévő,és gyakorlatilag már eladott koncertekre állunk össze megint. Majka és A 100 Tagú Cigányzenekar őszi turnéján Atika már újra velünk lesz, és természetesen ez jövőre is így marad. Tsok mindenkinek! ♥️ Majka és Curtis

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés, Okt 24., 2019, időpont: 8:08 (PDT időzóna szerint)

(címlap fotó: Majka/Instagram)


További cikkeink a témában

bikini

Fürdőruha-kisokos: így legyél trendi a strandon!

Írta:
0

A megfelelő fürdőruha kiválasztása komoly kihívást jelent a nők körében, hiszen az sem mindegy, milyen strandtevékenységhez keressük a megfelelő darabot. Úszáshoz, strandjátékokhoz, napozáshoz keresel valami kényelmes, trendi és szexi darabot? A következő tippek segítenek megtalálni a tökéletes fürdőruhát!

Kövess Facebook-on!
X