Főoldal > AKTUÁLIS > Műteni kell Kovács Dórát, de az edzésből nem enged

Műteni kell Kovács Dórát, de az edzésből nem enged

edzéskovács dóraműtét
0

Írta:

Kovács Dórát műteni kell, de még ezt sem vette el a kedvét a rendszeres mozgástól.

Többször megírtuk, hogy Kovács Dóra él-hal a sportért, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy Dóri még annak ellenére is edz, hogy térdét műteni kell. Erről saját maga mesélt közösségi oldalán.

“Sokszor panaszkodtam nektek, kértem a segítségeteket miközben posztoltam a sárgadinnyére dagadt térdem, de sajnos mára ez egy állandósult állapot lett, így eljött az idő, amikor nem halogathatom tovább, a bal térdemet a következő hetekben meg kell műteni. Tudtam, hogy ezt sehogy sem tudom majd elkerülni, de olyan Pató Pálosan egészen sokáig sikerült halogatni 😅 🤷‍♀️ Ennek ellenére az edzésekről nem vagyok hajlandó lemondani és szerencsére van aki figyeljen rám, hogy a lehető legjobban kíméljem a térdemet” – mondta Kovács Dóra.

Dóra egyébként nem rég váltott edzőt is:

“Azt éreztem elfogyott mostanában a motivációm, ami az edzést illeti, új kihívásra volt szükségem ezért úgy döntöttem már nem elég nekem egy szuper edző, egy kegyetlen kiképzőtisztre van szükségem” – írta.

(címlap fotó: Kovács Dóra/Instagram)


További cikkeink a témában

bikini

Fürdőruha-kisokos: így legyél trendi a strandon!

Írta:
0

A megfelelő fürdőruha kiválasztása komoly kihívást jelent a nők körében, hiszen az sem mindegy, milyen strandtevékenységhez keressük a megfelelő darabot. Úszáshoz, strandjátékokhoz, napozáshoz keresel valami kényelmes, trendi és szexi darabot? A következő tippek segítenek megtalálni a tökéletes fürdőruhát!

Kövess Facebook-on!
X