Főoldal > AKTUÁLIS > Tóth Vera nagyon durván kibukott

Tóth Vera nagyon durván kibukott

kiakadásrajongókTóth Vera
0

Írta:

Tóth Verának elege lett, nagyon kiakadt közösségi oldalán.

Tóth Verát nagyon megsértette az egyik követője, amit az énekesnő nem hagyott annyiban. A poszthoz még Tóth Gabi is hozzászólt.

“A kommentcsászároknak, akik azt gondolják, ne posztolj, pusztulj, ha:
-boldog vagy, -nincs min sírni
-szép a ruhád
-szép a kocsid -van ki megöleljen
-sikeres vagy -van szponzorod -van munkàd
-boldog vagy -csinos vagy
-ismert vagy
-szebb vagy mint ő
-jó neked -jót eszel -utazol sokat -cuki dolgaid vannak -szép házban laksz
-rendszeresen sportolsz..
-kitartó vagy -erős vagy
Miért kellene kedvesnek lennem veled, az örök elégedetlen és tehetetlen emberrel szemben, aki engem mindig bàntani akar?
Aki miatt az ártatlan ember szenved, mert lelketlen vagy? Ezért is írlak ki ide, hogy lásd, figyelve vagy, rossz arc!” – írta Tóth Vera.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A kommentcsászároknak, akik azt gondolják, ne posztolj, pusztulj, ha: -boldog vagy, -nincs min sírni -szép a ruhád -szép a kocsid -van ki megöleljen -sikeres vagy -van szponzorod -van munkàd -boldog vagy -csinos vagy -ismert vagy -szebb vagy mint ő -jó neked -jót eszel -utazol sokat -cuki dolgaid vannak -szép házban laksz -rendszeresen sportolsz.. -kitartó vagy -erős vagy Miért kellene kedvesnek lennem veled, az örök elégedetlen és tehetetlen emberrel szemben, aki engem mindig bàntani akar? Aki miatt az ártatlan ember szenved, mert lelketlen vagy? Ezért is írlak ki ide, hogy lásd, figyelve vagy, rossz arc! Rólad Saiid sorai jutnak eszembe: A tehetetlen ember mindig másra haragszik. A tehetetlen ember nem hallja, ami hallatszik. A tehetetlen embert szíjak ejtik rabul. A tehetetlen ember izzadva Sem tanul. A tehetetlen ember szidja, aki tehetős. A tehetetlen ember fázik, hogyha felelős. A tehetetlen ember nem emlékszik szépre. A tehetetlen embert (ezért) könnyű csalni lépre. A tehetetlen ember azt mondja: – Úgyse! A tehetetlen ember nem vágja a húst le. A tehetetlen ember unja, hogy tehetetlen, Mert a tehetetlen ember múltja temetetlen. A tehetetlen ember azt játssza, hogy érdektelen, Mert a tehetetlen ember így mutat életjelet. A tehetetlen ember nem tud élni szelíden. A tehetetlen ember kényszerből kéri, hogy más segítsen. A tehetetlen ember nem tudja, mire képes. A tehetetlen ember színe hideg, éles. A tehetetlen ember szereti, ha más is esendő. A tehetetlen ember tűző napnál nyit esernyőt. A tehetetlen ember azt szereti, ha nincs csend! Önmagából hiányolja a nem létező Istent. A tehetetlen ember, ha lusta, az a legrosszabb. A tehetetlen ember a puszta létével felbosszant. A tehetetlen ember jó kedvet színlel, szépeleg. A tehetetlen ember azt hiszi, már nem, pedig még beteg. A tehetetlen ember csak eszköznek látja a zongorát. A tehetetlen ember eltéveszti ki a jóbarát. A tehetetlen embert nem lehet kiengesztelni. A tehetetlen ember azt teszi, hogy … nem tesz semmit! A tehetetlen ember tudja, hogy a kulcs nála, De inkább tehetetlenséget választ és a dolgot furcsállja. Hát..NEM miattatok fogok megváltozni #bekaphatjátok

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés, Nov 8., 2019, időpont: 11:47 (PST időzóna szerint)

“Ilyen az amikor az emberre elkezdenek irigyek lenni! Eddig a cuki duci lány voltál aki mögé el lehetett bújni szuperül tudtak vele azonosulni .. most már nem tud mit kezdeni a nem szingli nem dagi nem naiv erős éneddel ezért érzed, hogy hirtelen sokan “ellened fordultak” sose kaptál ennyi támadást…” – írta többek között Tóth Gabi, aki természetesen megvédte testvérét.

(címlap fotó: Tóth Vera/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X