Főoldal > AKTUÁLIS > Varga Iza olyan arcát mutatta, amit még talán soha

Varga Iza olyan arcát mutatta, amit még talán soha

Barátok köztgyerekkorvarga iza
0

Írta:

Varga Iza igazi kaméleon.

Varga Iza, azaz a Barátok közt Nórája közösségi oldalán ezer arcát mutatja meg követőinek. Csodálatos portré fotói mellett gyerekkori emlékeket is megoszt.

“Ez a kislány épp karácsonyfát rajzol… Picit morcos, talán épp bújkál benne valami. A szeme legalábbis gyanúsan csillog… A falon Suzy és Tekergő, az akkori kedvencek, a nagybátyja festette neki, most is megvan. És az a telefon… Tegye fel a kezét, akinek ilyen menő call centere volt 1980-ban!” – írta Varga Iza. 

És tényleg fantasztikusan néz ki:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

“A csillagok azok a kis lámpások, amik felé haladnunk kell, ha boldogok akarunk lenni. Nézd meg csak jól, a te csillagod is ott fönt van….” S én úgy véltem, az ezermillió csillag között látom is a magam kicsi csillagát, amelyet bizonyára Anyám meszelt fel az égre a hosszú nyelű, festékes fejű meszelőjével. S azóta is úgy hiszem, a felé a csillag felé menetelek szakadatlanul. Roppant utakat tettem meg, roppant megpróbáltatások között, fáradhatatlanul… Nincs kibúvó: a csillag csakugyan ott ragyog a fejünk felett, s akinek sikerül hozzátámasztania a létráját, az fel is jut a közelébe… ❤️K.L. #hirdetés @thomassabo @thomassabo_hu 📸: @martakampokez

I z a b e l l a V a r g a (@vargaizabellaofficial) által megosztott bejegyzés, Dec 1., 2019, időpont: 12:38 (PST időzóna szerint)

(címlap fotó: Varga Iza/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X