Főoldal > AKTUÁLIS > Dér Heni teste teljesen átalakult

Dér Heni teste teljesen átalakult

dér heniizomizomépítés
0

Írta:

Dér Heni rengeteget edz, nagyon durva a változás.

Dér Heni nemcsak edz, hanem életmódot is váltott. Az énekesnő pedig extraizmosra gyúrta magát, teste teljesen megváltozott.

“Vasárnapi pihenésem, egy kis guggolás, a kedvencem…:)) Tudjátok, ezen még tudok változtatni, a fejemen már nem nagyon..🤣🤣🤣🤣 Holnaptól elhúzunk a szerelmes fotósommal @bakosgergely -jel melegebb éghajlatra, hogy feltöltődve folytathassam februártól a munkát… Nektek hogy telik a vasárnap?? Bennem végig az motoszkál a fejemben, vajon mit fogok itthon hagyni??:)🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🙈 ismerős??” – írta a fotóhoz Dér Heni.

Ez az előtte-utána fotó mutatja a legjobban a változást.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Emberek!! Egy pár gondolatot én is leírnék nektek: 1. Nem, nem támogat @norbi_schobert , mégis igazat kell adnom neki nagyon sok mindenben, ami elhangzott a live videóiban! 2. Nagyon sok mindent nem sikerült megérteni abból, amit próbált üzenni.. Rengeteg nebáncsvirág ember magára vette azokat a sorokat, amik nem is nekik szóltak.. 3. Itt nem a most szült édesanyákat vette górcső alá, hanem azokhoz szólt, akik évek óta plusz 20, 30 kg felesleggel élnek és közben elégedetlenkednek magukkal, s nem tesznek érte semmit!! Ez a férfiakra is vonatkozik!! 4. Nagyon sokan lusták kezdeni bármit az életükkel, de elsőként veszik sértésnek, ha valaki motiválni próbálja őket!! 5. Igen, nagyon várom már én is a várandós időszakot és lehet hogy én is dübbenve közelítem majd a hálószobát!!:)) De biztos vagyok benne, hogy a kisugárzásom megmarad, mert gyereknevelés mellett majd időt próbálok szakítani magamra is, és az igyekezetet értékelni fogja a párom is!! 6. Azok az emberek, akik most ekézik Norbit azt az időt, energiát guggolásba is fektethetnék és meglátják a változást!! 7. Nem idolokat kell követni, magadból igyekezz kihozni a maximumot!! Igen fáradságos, de megéri és édesebb lesz a munkád gyümölcse, ha nem műtétekkel és pszichológusokkal próbálod magad jobbá tenni!! 8. Rengeteg olyan szexi mamit tudnék példaként felhozni, akik nem genetikailag, hanem munkával tartják magukat gyerekek mellett kíváló formában!! 9. Csak elkezdeni nehéz, @norbi_schobert sem nézett ki mindig így, és ha neki és sok másnak sikerült, miért ne motiválhatna másokat!! 10. Nagyon sok olyan férfi ismerősöm lépett félre vagy hagyta ott a családját, mert a szeretett párja elengedte magát és nem is próbált jobban kinézni önmagához képest! 11. Nagyon sok női ismerősöm panaszkodott férjére, hogy otthon tesped sörrel a tv előtt és a nagy böfögő arcát és hasát nem tudja megkívánni!! 12. Minden csak rajtad múlik! Sértődés helyett és mártírkodás helyett inkább gondolkodjunk el!! Mindenkinek csodaszép, meghitt estét!!! Peace and love❤️🤗

Dér Heni (@heni_der_official) által megosztott bejegyzés, Jan 20., 2020, időpont: 1:29 (PST időzóna szerint)

(címlap fotó: Dér Heni/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X