Főoldal > AKTUÁLIS > Epres Panni merész dolgot tett

Epres Panni merész dolgot tett

Epres Panniigazi arctáskás szem
0

Írta:

Epres Panni bevállalta táskás szemeit.

Epres Panni nagyon vagány anyuka. A 43 éves modell smink nélküli arcát mutatta meg követőinek, és elárulta, egyáltalán nem tökéletes.

“Napok óta hezitáltam,hogy kitegyem ezt a képet…mert karikás,feldagadt szemű,kicsit már öregecske…” – kezdte Epres Panni, aki végül feltöltötte magáról a fotót.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🤔 Napok óta hezitáltam,hogy kitegyem ezt a képet…mert karikás,feldagadt szemű,kicsit már öregecske…eljött az ideje,de nem azért,hogy @norbi_schobert -et bántsam,(Rékát @rekarubint ❣️ és a gyerekeket pláne nem)meggyőződésem,hogy talán csak baromi rosszul fogalmaz,nem a szavak embere… Közel 30 kg-ot híztam a terhességeim alatt,gyötrelem volt cipelni azt a súlyt és nyilván a túlsúlyt,de így sikerült…azóta sem vagyok olyan,mint lánykoromban,néhány kiló már sosem fog lemenni,a bőröm kirepedt,a combomon lila hajszálerek virítanak(mondjuk szép árnyalat😉),a 9 hónap további nehézségeit el sem kezdem felsorolni… De ez lettem én,próbálom a legjobb formámat hozni,43 évesen nem mindig könnyű… Hidd el Norbi,hogy küzdünk! Én is,minden nő,nap mint nap…,hogy megfeleljen a rengeteg területen,amit elvárnak tőlünk és mi is magunktól…és a sorban nem a külsőnk van az első helyen…de küzdünk a gyerekeinkért,értetek és magunkért, erőnkön felül,mosolyogva…legyen ez elég! #nekemavilágonalegjobb #benedeknévagyok ♥️

Epres Panni (@eprespanni) által megosztott bejegyzés, Jan 21., 2020, időpont: 9:41 (PST időzóna szerint)

“Közel 30 kg-ot híztam a terhességeim alatt,gyötrelem volt cipelni azt a súlyt és nyilván a túlsúlyt,de így sikerült…azóta sem vagyok olyan,mint lánykoromban,néhány kiló már sosem fog lemenni,a bőröm kirepedt,a combomon lila hajszálerek virítanak(mondjuk szép árnyalat😉),a 9 hónap további nehézségeit el sem kezdem felsorolni…De ez lettem én,próbálom a legjobb formámat hozni,43 évesen nem mindig könnyű… Hidd el Norbi,hogy küzdünk! Én is,minden nő,nap mint nap…,hogy megfeleljen a rengeteg területen,amit elvárnak tőlünk és mi is magunktól…és a sorban nem a külsőnk van az első helyen…de küzdünk a gyerekeinkért,értetek és magunkért, erőnkön felül,mosolyogva…legyen ez elég!” – írta Epres Panni.

(címlap fotó: Epres Panni/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X