Főoldal > AKTUÁLIS > Horváth Gréta komoly döntést hozott

Horváth Gréta komoly döntést hozott

edzésegészséges életmódhorváth gréta
0

Írta:

Kemény edzésbe és életmódváltásba kezdett Horváth Gréta.

Horváth Gréta úgy döntött, hogy búcsút int anyatestének, és megszabadul 17 kilótól. Az idei hatalmas projektem, hogy 17 kg-tól megszabaduljak! Tudom, nagyon soknak hangzik de higyjétek el a 160 cm-hez nagyon, nagyon sok! Bátorság kellett, hogy elszántan bele tudjak vágni de Ázsia megtanított arra, hogy nincs lehetetlen” – írta Horváth Gréta, aki az étkezésén is sokat vváltoztatott, a mozgásban pedig személyi edző segíti.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Miért döntöttem személyi edző mellett? Mivel nem jártam edzeni, ezért fogalmam sincs mit, hogyan kell használni. Ráadásul minden gépre először fordítva ültem😂 Kell aki kifacsar és segít! Egyedül nem menne, és ezt pontosan tudom. Köszönöm @zsolt.komuves.50, hogy ma is vissza raktál a gépre mert kezdtem picit sunyizni. Mit eszem? Semmi ami lisztet tartalmaz és cukrot! Semmi nasi! Délután már nincs gyümölcs sem. Krumplit sem eszem, ritkán édesburgonyát. Levest, főzeléket szoktam. Puffasztott rizst és abonettet sem eszem! Zöldség, hú, joghurt és párolt dolgot eszem! Tojást szoktam! Rengeteg savanyúság, ez a köret nálam. Miket eszem pluszban? Fehérjét amit Zsolt ajánlott. Vitaminokat és edzés előtt L-carnitine – t iszom. Heti hányszor edzek? Heti 3 Zsoltival! Illetve ha az idő engedi akkor lemegyek és a futópadon 6-os programmal, 6,5 sebességgel gyaloglás. Ez pont az a tempó ami a futás előtt van. De a végén már fut az ember ha farad. Ez a zsírégető cardio azon a gépen amit ma egyedül be tudtam kapcsolni 😂 Éljen! 🥂 Mi ami extra? Edzés után a szauna, 3 pici körben. Illetve a nasi nekem a @skinnygummy_hu amit akkor eszem ha már annyira kívánok valami édeset, hogy belehalnék😄 Ez álltalában este szokott lenni amikor a gyerek nasizik mellettem. Nekem ez nagyon bevált, szeretem és finom is. Sok sok víz, amit jelenleg is tanulok, hogy minél több menjen le 24 óra alatt. Hogy bírom? Nagyon jól, mert olyan szinten akarom a változást és másokat is motiválni, hogy nekem ebben az évben ez lesz az én győzelmem. Illetve az egyik ♥️😍 Mi a motiváció? Egyrészt, hogy Nektek és azoknak bizonyítsak akiknek hasonlóan nehezen megy az ilyen életmód! Illetve, hogy Barinak kiakadjon a szeme ha meglát😄 Meg persze az, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Meg őszintén szólva, rohadt sok jó “S” méretű ruhám van, amire már annyit költöttem, hogy nem vagyok hajlandó nagyobbat venni🤗 Egészséges életmód! Ez a legfontosabb♥️ Meddig csinálom? Ilyen intenzíven addig amíg le nem megy a kijelölt súly. Utána is megmarad a heti 3 mozgás és a normális étkezés de azért fogok még tepertőt enni és hamburgert este 22:00-kor😎😄 Esküvő miatt fogysz? Benne van a pakliban ez is. #hirdetes

Horváth Gréta (@horvath_greta_official) által megosztott bejegyzés, Jan 9., 2020, időpont: 5:02 (PST időzóna szerint)

Arra a kérdésre, hogy alakul az étrendje, a következőket írta:

“Semmi ami lisztet tartalmaz és cukrot! Semmi nasi! Délután már nincs gyümölcs sem. Krumplit sem eszem, ritkán édesburgonyát. Levest, főzeléket szoktam. Puffasztott rizst és abonettet sem eszem! Zöldség, hú, joghurt és párolt dolgot eszem! Tojást szoktam! Rengeteg savanyúság, ez a köret nálam”

(címlap fotó: Horváth Gréta/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X