Főoldal > AKTUÁLIS > Liptai Claudia a legjobb formáját mutatja

Liptai Claudia a legjobb formáját mutatja

gyászkülsőLiptai Claudia
0

Írta:

Liptai Claudia még nagyon a gyász időszakában van, sok barátja áll mellette ebben a nehéz időszakban.

Liptai Claudia mellett állnak barátai és természetesen férje is maximálisan segíti ebben a nehéz időszakában. A műsorvezető pedig próbálja mindennek ellenére is a legjobb formáját mutatni.

“Tegnap este a csodás Debrecenben jártunk. A város legnagyobb társadalmi eseményének a 18. Jótékonysági bálnak voltam a házigazdája. Nagyon sok emlék köt ehhez a remek városhoz. Jó volt visszatérni. Köszönöm a vendégszeretet” – írta Liptai Claudia.

Valahogy ma a világban a legjobban attól félünk ha kiderül rólunk, hogy mégsem vagyunk olyan gazdagok, sikeresek, szépek amilyennek látni akarnak minket. Félünk, hogy akkor elfordulnak tőlünk és magunkra maradunk. Ezért nap mint nap megküzdünk a saját magunk iránt érzett elégedetlenségünk sárkányaival. Törjük ketté azt a buta kardot hagyjuk a harcot a francba, menjünk oda azokhoz akiket szeretünk és öleljük meg őket” – írta Liptai Claudia.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Valahogy ma a világban a legjobban attól félünk ha kiderül rólunk, hogy mégsem vagyunk olyan gazdagok, sikeresek, szépek amilyennek látni akarnak minket. Félünk, hogy akkor elfordulnak tőlünk és magunkra maradunk. Ezért nap mint nap megküzdünk a saját magunk iránt érzett elégedetlenségünk sárkányaival. Törjük ketté azt a buta kardot hagyjuk a harcot a francba, menjünk oda azokhoz akiket szeretünk és öleljük meg őket. Legyünk hálásak! Annyira jó érzés. Szegényen, gazdagon, sikeresen vagy épp mélyponton. Ez mindig segít. Jó volt érezni a szeretetet ma is Krisztike, Detti, Gabi, Tomi, Gábor és @khk_tmc

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés, Jan 23., 2020, időpont: 3:15 (PST időzóna szerint)

(címlap fotó: Liptai Claudia/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X