Főoldal > AKTUÁLIS > Peller Mariann nagy lépésre szánta el magát

Peller Mariann nagy lépésre szánta el magát

Peller Mariannúj külső
0

Írta:

Peller Mariann úgy döntött, kicsit újít a külsőjén.

Peller Mariann nem máson, mint a hajhosszán változtatott, az új külső pedig kifejezetten jól áll a műsorvezetőnek. Fotója mellé hosszú kommentben írt a változásról, annak szerepéről, amit érdemes elolvasni.

“Ha változásra vágyunk, mert úgy érezzük, kinőttünk egy élethelyzetet, lelki állapotot, vagy éppen ideje meghaladnunk önmagunkat, az mindig belülről indul, és mi vagyunk a változás kulcsa. Ha szeretnénk, hogy ez a fizikai valóban is végbe menjen, nekünk kell megtenni az első (második, harmadik…) lépést. Ez nem kell, hogy nagy legyen. Valahogy mégis jó, ha kifejezésre juttatjuk, már nem vagyok 100-ig ugyanaz, mint tegnap. Mégis, a legbensőbb, legvalóságosabb részünk, a Magunk, az Önvalónk mindig ugyanaz marad, és valójában az életünk arról szól, hogyan kerülhetünk a tapasztalásaink (legyenek jók vagy negatívak) által, lépésről-lépésre egyre közelebb Hozzá. Lefejtve MAGunkról a sok-sok élettapasztalat által ránk ragadt, torzító rétegeket, melyek eltávolítottak igaz Önvalónktól. Minden apró és nagy lépés egy mérföldkő. És ha felismerted, hogy belül változtál, akkor ne halogasd, mutasd meg azt a fizikai síkon is, hogy magával hozhassa a felszabadulást!” – írta Peller Mariann.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ha változásra vágyunk, mert úgy érezzük, kinőttünk egy élethelyzetet, lelki állapotot, vagy éppen ideje meghaladnunk önmagunkat, az mindig belülről indul, és mi vagyunk a változás kulcsa. Ha szeretnénk, hogy ez a fizikai valóban is végbe menjen, nekünk kell megtenni az első (második, harmadik…) lépést. Ez nem kell, hogy nagy legyen. Valahogy mégis jó, ha kifejezésre juttatjuk, már nem vagyok 100-ig ugyanaz, mint tegnap. Mégis, a legbensőbb, legvalóságosabb részünk, a Magunk, az Önvalónk mindig ugyanaz marad, és valójában az életünk arról szól, hogyan kerülhetünk a tapasztalásaink (legyenek jók vagy negatívak) által, lépésről-lépésre egyre közelebb Hozzá. Lefejtve MAGunkról a sok-sok élettapasztalat által ránk ragadt, torzító rétegeket, melyek eltávolítottak igaz Önvalónktól. Minden apró és nagy lépés egy mérföldkő. És ha felismerted, hogy belül változtál, akkor ne halogasd, mutasd meg azt a fizikai síkon is, hogy magával hozhassa a felszabadulást! #aváltozásazegyetlenállandó #neféljünktőle #egylépésönmagunkért

Peller Mariann (@mariannpeller) által megosztott bejegyzés, Jan 6., 2020, időpont: 5:43 (PST időzóna szerint)

Neked hogy tetszik a műsorvezető új külsője?

(címlap fotó: Peller Mariann/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X