Főoldal > AKTUÁLIS > Péter Szabó Szilvia keményen edz

Péter Szabó Szilvia keményen edz

alakformálásedzéspéter szabó szilvia
0

Írta:

Péter Szabó Szilvia szerencsés, hiszen nagyon vékony, de az énekesnő azt mondja, a fizikumán van mit csiszolni.

Péter Szabó Szilvia ismét az edzőteremben. Ennek pedig nem más az apropója, minthogy hamarosan újra turnézni kezd.

“A karácsonyi “elpuhulás” után, muszáj volt elkezdenem újra formába hozni magam. Legfőképp, mivel bő egy hónap és indul a Noxtalgia turnénk!😉 ….. Most még kicsit nehezen megy az edzés, de lassan újra belejövök. 🤗 Az edzőm Niki, nem kímél, amiért nagyon hálás vagyok neki. Ja és persze a nyafogásommal sem nagyon törődik!” – írta Péter Szabó Szilvia.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A karácsonyi “elpuhulás” után, muszáj volt elkezdenem újra formába hozni magam. Legfőképp, mivel bő egy hónap és indul a Noxtalgia turnénk!😉 Lassan alig maradtak jegyek és van olyan helyszínünk is, ami már teltház! Nem okozhatok nektek csalódást!😜 Most még kicsit nehezen megy az edzés, de lassan újra belejövök. 🤗 Az edzőm Niki, nem kímél, amiért nagyon hálás vagyok neki. Ja és persze a nyafogásommal sem nagyon törődik!😄 #jobbleszek #icandoit #gym #indulaturné #noxtalgia @hkniki #thanksforeverything @fitness5andgymhome #backtohealthy #peterszaboszilvia #szponzoralttartalom

Péter Szabó Szilvia (@szilvia_peter_szabo) által megosztott bejegyzés, Jan 13., 2020, időpont: 5:40 (PST időzóna szerint)

Aki a téli sportoknak is hódol, például szeret síelni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szépséges vasárnap! ❤️ #happy #skiing #austria #peterszaboszilvia #instagood #instadaily

Péter Szabó Szilvia (@szilvia_peter_szabo) által megosztott bejegyzés, Dec 29., 2019, időpont: 2:28 (PST időzóna szerint)

(címlap fotó: Péter Szabó Szilvia/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X