Főoldal > AKTUÁLIS > Polgár Kriszta így neveli egészséges életmódra gyerekeit

Polgár Kriszta így neveli egészséges életmódra gyerekeit

egészséges életmódgyerekekpolgár kriszta
0

Írta:

Polgár Kriszta leleményes.

Polgár Krisztának kiemelten fontos, hogy gyerekei is egészséges életmódot kövessék. Az egykori szépségkirálynő a mozgás szerelmese is, a családját pedig játékos módon juttatja vitaminhoz. Elárulta, hogyan.

Íme a recept:

Ígérem, a gyerekeid sosem jönnek rá, hogy éppen spenótot ettek 😉😜
-eper
-banán
-áfonya
-spenót
-lenmag/flex seed (szuper egészséges)
-kokusztej
Turmixold össze és imádni fogják!
Nem kell bele semmi édesítés.

A kétgyerekes anyuka tökéletes formában van, aki nem volt mindig elégedett a testével, de mint írja, megküzdött a démonjaival.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🇭🇺 Csodálatos, egészséges gyerekeim vannak. És csak ez volt a szemem előtt a nagyon nehéz terhességeim alatt. A 10-20 kilók csak úgy repkedtek. Hónapokat töltöttem ágyban. A testem megérezte a változásokat. A legfájóbb pont a szétszakadt hasam volt, az izom és a bőr egyaránt. Két évig csak egyrészes fürdőruha jöhetett szóba, rejtegettem, magam elől is. Végül eldöntöttem, hogy nem vagyok hajlandó többé ezen görcsölni, hiszen változtatni nem tudok rajta. Elfogadom a csíkokat, mostmár a részem mind. Nem akartam többé tökéletes bőrt, nem akartam többé senkinek sem megfelelni. Nem akartam máshoz hasonlítani (bár azt előtte sem). Ez két évbe telt. Viszont egy dolgot elhatároztam. Hogy magamból a legjobbat hozom ki. Nem máshoz hasonlítva a lábam hosszát, a vádlim vastagságát, a hasamon a bőrt. Csak összességében, jól akarom magam érezni a bőrömben, minden pozitívumával és tökéletlenségével együtt. A saját démonjaimat akartam legyőzni. Mára úgy érzem, talán sikerült… 🇺🇸 For english version please go ‘see translate’ on the bottom. I will update the post in english later on 😉 #workout #momof2 #fitmom #fitness #motivation #fitnessmotivation #mombody #befit #stretchmarks #pregnancy #abs #girlswithmuscle #houston #thewoodlands #texas #highriskpregnancy #poker pokergirl #diastasisrecti 📸: @colortime

Krisztina Polgar (@polgarkriszta) által megosztott bejegyzés, Szept 24., 2019, időpont: 10:05 (PDT időzóna szerint)

 

(címlap fotó: Polgár Kriszta/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X