Főoldal > AKTUÁLIS > Sánta Juliska nagyon kigyúrta magát

Sánta Juliska nagyon kigyúrta magát

edzésizmossánta juliska
0

Írta:

És az újévi fogadalma is a sporttal kapcsolatos.

Sánta Juliska imád edzeni. Irigyeljük is kockás hasfaláért és izmos karjáért a fiatal anyukát, sőt, új céljai is vannak az új évet illetően.

“Azt nyilván már tudjátok, hogy ez nekem nagy nagy hobbi, hihetetlenül feltölt és ami a legjobb, hogy minden edzés után elmondhatom, hogy IGEN! Ma is tettem valamit magamért, az egészségemért, persze nem utolsó az sem, hogy a munkám is olyan, hogy ezt a fajta odafigyelést nagyon is igényli!💁🏻‍♀️ Most viszont van valami új dolog, amit megfogadtam! Konkrétan ez az újévi fogadalmam!!!!☝🏼(Szerintem mondjuk totál feleslegesek ezek, de ezt már olyan rég tervezem..😂)Szóval az újévi fogadalmam aaaa: FUTÁS!! Már vagy ezer éve tervezem!! De komolyan! Februárban fogom elkezdeni, ennek az oka, hogy még most sem igazán jó a bokám, ami ugye December közepén ment ki..! De akkorra már tuti szuper lesz! Szóval tele vagyok lelkesedéssel a futással kapcsolatban, nagyon jó kiegészítése lesz az edzéseimnek és hát nagyon remélem, hogy kitartó leszek benne!” – írta Sánta Juliska.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Edzős poszt következik😁 Szóval annyit storyzok az edzéseimről, hogy ha valami, akkor ez tényleg megér egy posztot!😅😍 Azt nyilván már tudjátok, hogy ez nekem nagy nagy hobbi, hihetetlenül feltölt és ami a legjobb, hogy minden edzés után elmondhatom, hogy IGEN! Ma is tettem valamit magamért, az egészségemért, persze nem utolsó az sem, hogy a munkám is olyan, hogy ezt a fajta odafigyelést nagyon is igényli!💁🏻‍♀️ Most viszont van valami új dolog, amit megfogadtam! Konkrétan ez az újévi fogadalmam!!!!☝🏼(Szerintem mondjuk totál feleslegesek ezek, de ezt már olyan rég tervezem..😂)Szóval az újévi fogadalmam aaaa: FUTÁS!! Már vagy ezer éve tervezem!! De komolyan! Februárban fogom elkezdeni, ennek az oka, hogy még most sem igazán jó a bokám, ami ugye December közepén ment ki..! De akkorra már tuti szuper lesz! Szóval tele vagyok lelkesedéssel a futással kapcsolatban, nagyon jó kiegészítése lesz az edzéseimnek és hát nagyon remélem, hogy kitartó leszek benne!💪🏼💪🏼💪🏼 Nektek van edzős újévi fogadalmatok?? Na és ki az aki fut rendszeresen??💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️(tudom, hogy előbbit kérdeztem már storyban, de annyira sok választ kaptam; szerintem itt jobban tudok majd válaszolni!☝🏼) #santajuliska #edzés #edzésmotiváció #edzenijó💪 #training #fitness

Sánta-Széphalmi Júlia (@santajuliska) által megosztott bejegyzés, Jan 9., 2020, időpont: 9:28 (PST időzóna szerint)

(címlap fotó: Sánta Juliska/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X