Főoldal > AKTUÁLIS > Farkasházi Réka cuki fotóval tudatta, hogy öregszik együtt férjével

Farkasházi Réka cuki fotóval tudatta, hogy öregszik együtt férjével

Farkasházi Rékaférjházasságházassági évforduló
0

Írta:

Farkasházi Réka és férje 25 éve élnek boldog házasságban. A színésznő még az öregedést is elvicceli.

Farkasházi Réka és férje nemsokára a 25. házassági évfordulójukat ünneplik. A színésznő nem tudott elmenni szó nélkül az öregedés mellett sem, amit látható módon könnyedén vesz.

“Pár nap múlva 25 évesek leszünk. Mármint mi ketten együtt. Nem a kettőnk kora ennyi, hanem amióta összegabalyodtunk. Az a huszonöt. Atyavilág! Most belegondoltam.
Mostantól más szemmel nézünk egymásra és a világra. 😂🤣😂 Együtt öregszünk éppen. Mondjuk neki piszok jól áll. (Mármint az öregedés.🙊) És hát egy élmény volt együtt a keret kiválasztása is. Kár, hogy nem vettük videóra.🤪 De végül sikerült választanunk. Meg fogom mutatni. Nyilván!💋 Hát ez volt ma. Eddig” – írta Farkasházi Réka.

Aki valójában nem is öregszik:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ez is volt a minap, csak nem volt időm posztolni. Tegnap kicsit betemetett a háztartás.🙈 Így jár, aki a színpadon és a kamerák előtt illeg-billeg.🤪 Volt egy kis elmaradásom otthon. Vagy inkább hatalmas. 😂🤣😂 Nyugodtan kimondhatjuk, hogy szaladt hàz. Úgyis köztünk marad. De egész jól nyomtam tegnap a takarítónő szerepet itthon, szóval majdnem mindent bepótoltam. Bár az az igazság, ha az ember otthon van, akkor egész nap van mit tenni-venni, igaz? Vagy egyszer majd lesz olyan, hogy nem lesz mit csinálni itthon? Egyszer Tolnay Klári azt mondta, hogy egy igazi nő sosem unatkozik, mert mindig akad egy fiók, amit lehet rendezgetni. Azt hiszem igaza van. Na, ezekről nem esik majd szó az adásban, de sok minden másról igen. Szuper kis délután volt! @szulakandrea köszönöm!💋 @lucastohl @gabor.csore jó volt veletek!💕 👗: @celeniofficial 📷: Steindl Gabi #nyugiköztünkmarad #lifetv

Réka Farkasházi (@farkashazireka) által megosztott bejegyzés, Febr 21., 2020, időpont: 1:06 (PST időzóna szerint)

(címlap fotó: Farkasházi Réka/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X