Főoldal > AKTUÁLIS > Ennyire megható sorokat még sosem írt Liptai Claudia

Ennyire megható sorokat még sosem írt Liptai Claudia

emlékLiptai Claudianyaralás
0

Írta:

Liptai Claudia nem felejtette el, honnan indult.

Liptai Claudia talán sosem mesélt ennyire őszintén a gyerekkoráról. A megható sorokat közösségi oldalán osztotta meg.

“Elrepült ez a hét szó szerint. Minden alkalommal amikor megélhetek egy ilyen csodát eszembe jut a gyerekkorom. Azok az esték amikor a nyirkos pincelakásban a kis Diácska a posztereket nézegette az ágya felett. A posztereket amik azért voltak a falon, hogy eltakarják a penész foltokat. Ezeket anyukám már hiába próbálta lefesteni. Az egyiken voltak ilyen pálmafák is. Írhatnám, hogy álmodoztam róla majd egyszer én is eljutok oda de álmodozni sem mertem. Pedig eljutottam. De még néha én sem értem hogyan. Rengeteget dolgoztam érte de talán a legfontosabb, hogy egyszer csak el mertem kezdeni álmodozni és meg is valósítani amire vágyom. Csak a pillanat számít és az, hogy legyen kikkel megosztanod” – írta Liptai Claudia. 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Elrepült ez a hét szó szerint. Minden alkalommal amikor megélhetek egy ilyen csodát eszembe jut a gyerekkorom. Azok az esték amikor a nyirkos pincelakásban a kis Diácska a posztereket nézegette az ágya felett. A posztereket amik azért voltak a falon, hogy eltakarják a penész foltokat. Ezeket anyukám már hiába próbálta lefesteni. Az egyiken voltak ilyen pálmafák is. Írhatnám, hogy álmodoztam róla majd egyszer én is eljutok oda de álmodozni sem mertem. Pedig eljutottam. De még néha én sem értem hogyan. Rengeteget dolgoztam érte de talán a legfontosabb, hogy egyszer csak el mertem kezdeni álmodozni és meg is valósítani amire vágyom. Csak a pillanat számít és az, hogy legyen kikkel megosztanod. #köszönömazéletem

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés, Febr 24., 2020, időpont: 2:42 (PST időzóna szerint)

Claudia és családja elképesztő helyen nyaralt, sok fotó is készült. A rajongók nagy kedvencei, amin lányával, Pankával közösen szerepel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Írhatnám, hogy gödörben állok de nem. 😱🤩 #10centivelmagasabb #azaztjelentihogy175 #mostmég @gesztesipanka

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés, Febr 21., 2020, időpont: 3:59 (PST időzóna szerint)

(címlap fotó: Liptai Claudia/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X