Főoldal > AKTUÁLIS > Szinetár Dóra és édesanyja mint két tojás

Szinetár Dóra és édesanyja mint két tojás

édesanyaSzinetár Dóraszületésnap
0

Írta:

Nagyon aranyos fotókat mutatott Szinetár Dóra édesanyjáról.

Egész fotósorozatot mutatott édesanyjáról Szinetár Dóra. Az apropó pedig nem más, mint a színésznő édesanyjának 73. születésnapja.  Nagyon aranyosak együtt.

“A világ legcsodálatosabb anyukája, az én édes Mamikám ma 73 éves!!! A Jóisten Éltesse sokáig!!! (Felköszöntöttem nyilván mindefèle normális módon is, csak gondoltam, megosztom veletek az örömöm, és a büszkeségem)♥️♥️♥️” – írta Szinetár Dóra.

Szinetár Dóra nem rest, ha úgy adódik szívesen megmutatja magát sminkkel és smink nélkül is. A színésznő mindenhogy gyönyörű.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Valami készül! 😜 Előtte-Utána 😎 A jó 70-es évek!!! 😂 #plakatfotozas #jozsefatillaszinhaz #valamikeszul #pamelavagyokadallasbolvagymi

Szinetár Dóra Official (@szinetardora) által megosztott bejegyzés, Jan 16., 2020, időpont: 4:22 (PST időzóna szerint)

(címlap fotó: Szinetár Dóra/Instagram)


További cikkeink a témában

levegő

Tisztább levegő otthon és a bolygón! (x)

Írta:
0

Mostanság egyre nagyobb hangsúly helyeződik a környezetvédelem fontosságára, hiszen mindennapi szokásainkkal – ha nem is vagyunk tudatában – befolyásolhatjuk Földünk sorsát. De miért ne döntenénk tudatosan? Miért ne választanánk olyan termékeket, amikről tudjuk, hogy jótékony hatással vannak környezetünkre? Az Aromax-szal most nem csak saját otthondról gondoskodhatsz, de a bolygó jövőjéről is.

Kövess Facebook-on!
X