Főoldal > AKTUÁLIS > Czippán Anett cicanadrágban: ez a karanténszettem

Czippán Anett cicanadrágban: ez a karanténszettem

czippán anettkaranténsmink nélkül
0

Írta:

Czippán Anett sosem fél megmutatni természetességét, most sem tett kivételt.

Czippán Anett már többször megmutatta smink nélküli arcát, és most azt is felvállalta, hogy otthon kócosan, cicanadrágban tölti a karantént. Fotójával a legfőbb célja, hogy megmutassa a tökéletes insta-világ tökéletlenségét.

“Én karanténszettben! Szerintem jót tesz majd ez az otthon töltött élet ennek az eltorzult instavilágnak, amihez már mindenki kezdett hozzászokni. Nincs divatos ruha, hova is vennénk fel, nincs smink, minek is, csodaszép hátterek, max. a szép tapéta. Vajon mi számunkra az izgalmasabb? Ma ez van: cicagatya ezer éves kedvenc felsővel. A kócos hajammal, a reggeli kávémmal. Estére felöltözöm majd szépen. Kíváncsi leszek, ahhoz mit szóltok!” – írta Czippán Anett a fotójához.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Czippán Anett (@czippananett) által megosztott bejegyzés, Márc 26., 2020, időpont: 12:29 (PDT időzóna szerint)

“Tudom, hogy sokaknak nehéz megoldani, nincs ki vigyázzon a gyerekekre, de valahogy meg kell fékezni a jelenlegi helyzetet. Ha egy kicsit nyugton tudnánk maradni, ha minimalizálnánk a kimozdulásainkat, ha fegyelmezetten viselkednénk, ha nem használnánk a tömegközlekedési eszközöket, ha a patika előtt álló sorban is tartanánk a másfél métert, nem csak a patikán belül, ha nem röhögnénk ki azt, aki nem fog kezet, nem ad puszit, hanem mi is hasonlóképp cselekednénk, valamint nem néznénk furcsán arra, aki előveszi a táskájából a kézfertőtlenítőt, ehelyett elkezdenénk használni, meg lehetne fogni a vírus terjedését!” – mondta el korábban nagyon keményen a véleményét Czippán Anett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Czippán Anett (@czippananett) által megosztott bejegyzés, Márc 14., 2020, időpont: 5:54 (PDT időzóna szerint)

(címlap fotó: Czippán Anett/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X