Főoldal > AKTUÁLIS > Koronavírus: Liptai és Ördög Nóra is komoly döntést hozott

Koronavírus: Liptai és Ördög Nóra is komoly döntést hozott

döntéskoronavírusLiptai ClaudiaÖrdög Nóra
0

Írta:

Ördög Nóra és Liptai Claudia is mérlegelte a helyzetet.

Tatár Csilla után Ördög Nóra és Liptai Claudia és hozott egy döntést. Liptai közösségi oldalán arról ír, hogy a járványveszély miatt a gyerekei otthon vannak,

“…Lehet, hogy sokan azt gondolják túlzásba estem amikor a kicsit tüsszögő lányomnak azt mondtam itthon maradsz és mostantól addig nem mész iskolába amíg én nem látom jónak. A tanulást tökéletesen így is meg lehet oldani persze nekem nehéz mert rávenni egy kamaszt azért nem egy fáklyás menet. A fiam sem jár már óvodába. Nekem szerencsém van mert most megtehetem. De próbáljon meg mindenki aki tud kevesebbet “mozogni” és tartsa be a szabályokat. Mindannyiunk érdeke, hogy nyáron már ez csak egy rossz emlék legyen és minden jól működjön. Most láthatjuk milyen értékes a szabadság a szabad döntés ereje, amikor nincs egy láthatatlan ellenség ami kalodába zár minket. Mindenkinek jó egészséget kívánok!” – írta Liptai Claudia, aki arról is beszélt, hogy ez az időszak jelentős pénzkiesés a munkájában, hiszen a színházi előadások – mint oly sok minden – kényszerpihenőre kényszerültek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés, Márc 12., 2020, időpont: 4:05 (PDT időzóna szerint)

Nemcsak Liptai, Ördög Nóra is felhívta mindenki figyelmét arra, hogy fokozottan figyeljen magára. 2

“Nehéz időszak következik, sok lemondással, sok nehézséggel. De minél fegyelmezettebben csináljuk végig, annál gyorsabban túljutunk rajta!🙏 Vigyázzatok magatokra!❤” – írta Ördög Nóra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés, Márc 11., 2020, időpont: 11:06 (PDT időzóna szerint)

(címlap fotó: Ördög Nóra/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X