Főoldal > AKTUÁLIS > Peller Mariann üzenete igazi energiabomba

Peller Mariann üzenete igazi energiabomba

koronavírusPeller Mariannüzenet
0

Írta:

Peller Mariann fontos üzenetet fogalmazott meg.

Peller Mariann is – mint gyakorlatilag minden hazai és nemzetközi celeb közösségi média felületein próbálja nyugtatni követőit. A műsorvezető fontos üzenetet fogalmazott meg.

“A mostani helyzet mindannyiunkat tanít vagy tanítani fog. Először is, elfogadásra – nincs sok választásunk. Aztán arra, hogy átértékeljük az életünket, a fontossági sorrendet, a kapcsolatunkat önmagunkkal, és a szeretteinkkel (de azokkal is, akiktől kiráz a hideg). Ha jó (benső) munkát végzünk, eljuthatunk az empátai legmagasabb fokára (mint @balazsandi , aki felajánlást tett 🙏❤️), sőt, sok mindent megérthetünk, elengedhetünk, változtathatunk azon a minőségen, ahogyan megéljük ezt az életet. Figyeld a benső Hangod! És imádkozz, én is ezt teszem” – írta Peller Mariann.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Peller Mariann (@mariannpeller) által megosztott bejegyzés, Márc 15., 2020, időpont: 8:31 (PDT időzóna szerint)

(címlap fotó: Peller Mariann/Instagram)


További cikkeink a témában

bikini

Fürdőruha-kisokos: így legyél trendi a strandon!

Írta:
0

A megfelelő fürdőruha kiválasztása komoly kihívást jelent a nők körében, hiszen az sem mindegy, milyen strandtevékenységhez keressük a megfelelő darabot. Úszáshoz, strandjátékokhoz, napozáshoz keresel valami kényelmes, trendi és szexi darabot? A következő tippek segítenek megtalálni a tökéletes fürdőruhát!

Kövess Facebook-on!
X