Főoldal > AKTUÁLIS > Tökéletes hasfalat villantott Sándor Orsi

Tökéletes hasfalat villantott Sándor Orsi

edzéssándor orsi
0

Írta:

Két gyermekes anyukának, Sándor Orsinak az alakja hibátlan.

Sándor Orsi elképesztő formában van. A két gyermekes anyuka alakjától a szánk is tátva maradt. Edzőtermi fotóját pedig nagyon irigyeljük:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tavaly szinte minden nap szabadkoztam, hogy miért nem volt időm elmenni edzeni. Reggel azért nem mentem, mert zavart a sok intéznivaló súlya, aztán valahogy elrohant a nap és mire végeztem a dolgaimmal, már mennem kellett a fiúkért az oviba. Aztán támadt egy ötletem. Miért ne írhatnám meg az emialeket, vagy intézhetném a fontos hívásokat a lábgépeken a konditeremben? És idén bevezettem, hogy a taposó gépen, a külső-belső combgépen és egy guggoló gépen intézem mindezt! Sztoriban megmutatom, hányféle láberősítés közben lehet dolgozni a telefonon! 😉 Nemcsak duplán használom az időmet, de elvonom a figyelmemet a monoton, kissé unalmas tevékenységről. Ha csak bambulnék ezek közben, öt perc alatt megunnám, így viszont akár egy órát is tudok duplán használni. Aztán egy kis hasazás, vagy kar és kész egy komplett edzés. Ki próbálja ki a héten?? #office #gym #befit #konditerem #újirodám @victoryfitnesshu #edzéstipp #életmódváltás #sport #sportosreggel #jólindulanap #ruha @underarmour_hu #edzés #munka #kettőtegycsapásra #hetikihívás #próbáldki #training #underarmour #sportygirl

Sándor Orsi (@sandor_orsi) által megosztott bejegyzés, Febr 24., 2020, időpont: 11:21 (PST időzóna szerint)

Bejegyzésében pedig a műsorvezető arról is beszél, hogy nincs mindig ideje edzeni, de idén ezen változtatott.

“Tavaly szinte minden nap szabadkoztam, hogy miért nem volt időm elmenni edzeni. Reggel azért nem mentem, mert zavart a sok intéznivaló súlya, aztán valahogy elrohant a nap és mire végeztem a dolgaimmal, már mennem kellett a fiúkért az oviba” – vallotta be töredelmesen Sándor Orsi. 

(címlap fotó: Sándor Orsi/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X