Főoldal > AKTUÁLIS > Tücsi kislánya egy éves lett, ennyire cuki

Tücsi kislánya egy éves lett, ennyire cuki

egy éveskislányszületésnapTücsi
0

Írta:

Egészen elképesztő, hogy Tücsi kislánya más egy éves.

Tücsi nehéz időszakát éli, hiszen tragikus hirtelenséggel vesztette el édesanyját. A műsorvezető pedig a napokban ünnepelte férjével kislányuk első születésnapját, ami nagyon jól sikerült. A kis Nara pedig extracuki. Az egy éves közös fotók apropóján pedig Tücsi egy nagyon fontos dolgot is üzent.

“Engem például gyerekkorom óta érnek atrocitások a származásom miatt, de sok félvér barátnőmmel ellentétben sosem szerettem volna megváltoztatni a bőrszínemet, pedig a mai napig tesznek megjegyzéseket, sokszor Narát illetően is. Narusnak is meg fogom tanítani, hogy legyen büszke a származására és ezáltal őmaga is váljon elfogadóbbá, ahogyan oly sok más, a szépség sem származás kérdése” – írta a csinos anyuka a fotóhoz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nőnap alkalmából készítettünk egy fotósorozat a @royalclinics csapatával. Célunk az, hogy megmutassuk a szépség sokoldalúságát, bíztassunk Titeket arra, hogy szeressétek önmagatokat, éljétek meg nőiességeteket, váljatok azzá, akikké mindig is szerettetek volna! Engem például gyerekkorom óta érnek atrocitások a származásom miatt, de sok félvér barátnőmmel ellentétben sosem szerettem volna megváltoztatni a bőrszínemet, pedig a mai napig tesznek megjegyzéseket, sokszor Narát illetően is. Narusnak is meg fogom tanítani, hogy legyen büszke a származására és ezáltal őmaga is váljon elfogadóbbá, ahogyan oly sok más, a szépség sem származás kérdése. 📸: @vivienborziphotography

Aryee Claudia Dedei (@tucsiii) által megosztott bejegyzés, Márc 9., 2020, időpont: 12:38 (PDT időzóna szerint)

(címlap: Tücsi/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X