Főoldal > AKTUÁLIS > Dér Heni megmutatta, mennyire szerelmes

Dér Heni megmutatta, mennyire szerelmes

bakos gergődér heniszerelem
0

Írta:

Ritkán beszél vagy oszt meg pillanatokat szerelméről Dér Heni, de most kivéltet tett.

Dér Heni közösségi oldalán eddig egyáltalán nem, most is csak nagy ritkán oszt meg fotót kedvesével, Bakos Gergővel. A legfrissebb közös fotókon azonban jól látni, mennyire szerelmesek.

“Eredetileg nem ezzel a poszttal készültem ma, de mivel behalt az instagram rendszere, @bakosgergely nyugtatásképp készített velem pár szelfit..:))) Mindegyik felejtős, de nem érdekel, mert a belsőnk itt is ugyanúgy sugárzik…” – írta Dér Heni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dér Heni (@heni_der_official) által megosztott bejegyzés, Márc 31., 2020, időpont: 12:08 (PDT időzóna szerint)

A karanténban Dér Heninek is volt mélypontja, de sikerült rajta túllendülni.

“Olyan jó érzés egy kicsit újra sminkben lenni, és nem mindig ugyanabban a 3 melegítőben, felkontyolt hajjal lézengeni a 4 fal között…🙈🙈🤗🤗 Ti hogy bírjátok?? Én most túllendültem egy kisebb holtponton, most úgy érzem még bennem van ezzel a pozitív lendülettel még pár hét..:))” – írta az énekesnő.

(címlap fotó: Dér Heni/Instagram)


További cikkeink a témában

bikini

Fürdőruha-kisokos: így legyél trendi a strandon!

Írta:
0

A megfelelő fürdőruha kiválasztása komoly kihívást jelent a nők körében, hiszen az sem mindegy, milyen strandtevékenységhez keressük a megfelelő darabot. Úszáshoz, strandjátékokhoz, napozáshoz keresel valami kényelmes, trendi és szexi darabot? A következő tippek segítenek megtalálni a tökéletes fürdőruhát!

Kövess Facebook-on!
X