Főoldal > AKTUÁLIS > Szabó Kitti bevállalta: smink nélkül, kócosan

Szabó Kitti bevállalta: smink nélkül, kócosan

anyaságsmink nélkülSzabó Kitti
0

Írta:

Szabó Kitti őszinte fotói sok anyának adnak erőt.

Szabó Kittitől megszokhattuk, hogy nagyon őszinte tartalmakat oszt meg magáról a közösségi oldalain. Legújabb fotója sem okozott ebből a szempontból csalódást, amin smink nélkül, kócosan látható.

Tessék, egy valós életkép tőlem nektek: no make-up, no melltartó, no fésülködés, mackónadrágos atom fáradtság, kupi van, pedig tegnap raktam fullra rendet, Félix meg a tv-t üti a régi babaszőnyegének a jàtékos tartójával…karantén gyerekkel.😅 Azt hiszem ideje lenne tisztába tenni és megyünk ki az udvarra a Csőrikémmel! – írta Szabó Kitti, a Barátok közt egykori szereplője.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szabó Kitti (@szabokitta) által megosztott bejegyzés, Ápr 26., 2020, időpont: 6:46 (PDT időzóna szerint)

Ha ez nem lenne elég a fiatal anyuka fogyókúrába is kezdett még a karantén előtt, amit most sem adott fel. Szakember segítségével vált életmódot.

“Hazudnék, ha azt állítanám, simán tudom a kialakult helyzett miatt folytatni a diétat/edzést, pláne családanyaként.😷 Eltelt az első két hónap, mióta bejelentettem, életmódváltásra készülök….jelenleg úgy állok a diéta kérdéshez, hogy fölösleges idegeskedésnek, boltbajárásnak, feladatnak nem szeretném kitenni sem magam, sem a családom, mert bizony ha családod van, onnantól kezdve ez az egész nem csak a te ügyed!☝🏼👨‍👩‍👦 Folytatom, menetelek a célom elé (ha lassabban is)💪🏼, de most nem ez a legfontosabb!” – írta korábban Szabó Kitti.

(címlap fotó: Szabó Kitti/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X