Főoldal > AKTUÁLIS > Tóth Gabi még sosem volt annyira kibékülve magával, mint most

Tóth Gabi még sosem volt annyira kibékülve magával, mint most

anyaságtóth gabi
0

Írta:

Tóth Gabi elégedett szülés utáni testével, és mindenkit arra biztat, ne kételkedjen abban, hogy csodálatos nő.

Tóth Gabi talán sosem volt még olyan boldog és kiegyensúlyozott, mint most. Az újdonsült anyuka pedig hétről-hétre pozitív üzenetet küld azoknak, akik nem bíznak magukban vagy nem látják magukat szépnek. Erről szól egyik legújabb posztja is.

“Tudom, hogy vannak akik mély kárörvendéssel fotózgatnak ki képkockákat rólam, hogy aztán továbbküldhessék a barinőjüknek..
A legőszintébb szívvel és elmével mondom: NEM ÉRDEKEL ÉS NEM RAGAD MEG BENNEM EGY PILLANATRA SEM! 🙏🏻 olyan mély lelki fejlődésen mentem keresztül az elmúlt időkben, hogy ezek a felszínen történő önmarcangolások gyökerestül szakadtak ki belőlem! Életemben nem voltam ilyen boldog! Életemben nem szeretett így senki mint az én csodálatos férjem @gabor.krausz 🙏🏻 minden porcikám szeretve van nap mint nap! Amikor tükörbe nézek hálát érzek! Leírhatatlan ez a szabadság amit az elfogadás ereje ad!Minden nőnek aki bizonytalan , vagy bármikor gúny tárgyává vált üzenem, hogy CSODÁLATOSAK VAGYTOK!” – írta Tóth Gabi.

A teljes bejegyzés a kép alatt olvasható:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

“Úristen! Hallod? Láttad a Tóth Gabi hogy néz ki? Biztos nem mernék így a tvben megjelenni… nem értem miért nem vesz fel egy hasszorító bugyit vagy miért nem sminkeli ki magát erősebben ha már bevállalt egy ilyen műsort mint a @maradjotthontv2 ??? “ ő egy ismert ember neki jól kell kinézni ő ezt vállalta” valaki mondja már meg neki” “Szegény Krausz pedig milyen jó pasi” “tuti , hogy fullos csajai lehetnének” Pontosan tudom , hogy voltak ilyen reakciók is a tegnapi műsor után! Tudom, hogy vannak akik mély kárörvendéssel fotózgatnak ki képkockákat rólam, hogy aztán továbbküldhessék a barinőjüknek.. A legőszintébb szívvel és elmével mondom: NEM ÉRDEKEL ÉS NEM RAGAD MEG BENNEM EGY PILLANATRA SEM! 🙏🏻 olyan mély lelki fejlődésen mentem keresztül az elmúlt időkben, hogy ezek a felszínen történő önmarcangolások gyökerestül szakadtak ki belőlem! Életemben nem voltam ilyen boldog! Életemben nem szeretett így senki mint az én csodálatos férjem @gabor.krausz 🙏🏻 minden porcikám szeretve van nap mint nap! Amikor tükörbe nézek hálát érzek! Leírhatatlan ez a szabadság amit az elfogadás ereje ad!Minden nőnek aki bizonytalan , vagy bármikor gúny tárgyává vált üzenem, hogy CSODÁLATOSAK VAGYTOK! Én tudom, hogy azok akik kárörvendően csámcsognak egymás között azok nagyon bizonytalanok és elveszettek! Ezért van szüksége ezeknek az embereknek a gúnyra! Mert a te vagy én hiányom erőt ad nekik! Mert ők félnek! Segítsük ezeket az embereket az önazonosság erejével! Nagy szükségük van a kifotózott képkockáinkra nekik🙏🏻❤️ #gyönyörűekvagyunk #őszintehála #testemalelkemtemploma #nőerő

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés, Ápr 7., 2020, időpont: 3:53 (PDT időzóna szerint)

(címlap fotó: Tóth Gabi/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X