Főoldal > AKTUÁLIS > Varga Izabellát nagy megtiszteltetés érte

Varga Izabellát nagy megtiszteltetés érte

megtiszteltetésnagykövetvarga izabella
0

Írta:

Varga Izabellát ismét új oldaláról ismerhetjük meg.

Varga Izabellát ismét új szerepben láthatjuk, méghozzá a Schwarzkopf nagykövetként. “Kedves itthoniak, kanadai rokonaim, ausztrál nagybácsim, hamburgi barátaim, szerbiai kis és nagycsaládom, Hollandiában, Görögországban és Mexikóban élő ismerőseim, nem, nem csal a szemetek: igen, én vagyok az a nő tévében😊! Mondanom sem kell, mekkora megtiszteltetés számomra, hogy a világ több, mint 30 országában “találkozhatunk”!” – jelentette be a hírt Varga Izabella.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

I z a b e l l a V a r g a (@vargaizabellaofficial) által megosztott bejegyzés, Ápr 2., 2020, időpont: 12:32 (PDT időzóna szerint)

Varga Izabella fantasztikus formában van, rengeteget fogyott az utóbbi időben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Uszoda után #🌻 #chill #lovemylife

I z a b e l l a V a r g a (@vargaizabellaofficial) által megosztott bejegyzés, Febr 16., 2020, időpont: 10:02 (PST időzóna szerint)

Lánya nemrég ünnepelte 18. születésnapját. Fantasztikusan néznek ki:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A @storymagazin_hu hasábjain mesélünk arról, hogyan éltük túl Anna kamaszkorát😅😂❤️… #ebonyandivorylivetogetherinperfectharmony #kamasszalazélet #Anna #18 #mydaughter #family #lovemylife

I z a b e l l a V a r g a (@vargaizabellaofficial) által megosztott bejegyzés, Febr 13., 2020, időpont: 12:24 (PST időzóna szerint)

(címlap: Varga Izabella/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X