Főoldal > AKTUÁLIS > Ennyire cuki fotót még nem mutatott Tóth Gabi

Ennyire cuki fotót még nem mutatott Tóth Gabi

gyerekkortóth gabi
0

Írta:

Tóth Gabi elképesztően cuki kislány volt.

Tóth Gabi ritkán oszt meg fotót a gyerekkorából, azonban most mutatott egy extracuki fotót.

“Szerintem a piros volt a kedvenc színem🍎🍓🍒😁 ja és apu volt a fodrászom 😏😂 imádok csizmában a tócsában állni😍🙈 azóta várom a pillanatot amikor újra megtehetem.. na majd foghatom vègre a Hannikàra” – írta Tóth Gabi.

“Szemed nem állt jól sose’” – írta a fotóhoz Tóth Vera.

Tóth Gabi az anyaság minden percét élvezi, az énekesnő pedig szülés előtti alakját is pillanatok alatt visszanyerte, korábban arról is mesélt közösségi oldalán, hogy 25 kilót fogyott.

“A napokban észre vettem magamat is a baba mellett.. mert persze ő az első és minden körülötte forog! Szerelmet érzek ha rá gondolok! Pillangók vannak a mellkasomban! Napról napra egyre több! És amikor délután elvonulhatok mert mostanában lett erre is időm , akkor meglátom magamat is! Észre sem vettem, hogy 25 kilót lefogytam!” – írta az énekesnő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Első sorban ha fotókat készítek a pillanataimról azokat azért teszem , mert minden érzést amit az anyasággal átélek szeretnék megörökíteni , hogy azokat majd ha az idő még ennél is szebbé tette akkor visszanézhessem… Ezekből a pillanataimból igyekszem megosztani veletek is számomra fontos részeket! A napokban észre vettem magamat is a baba mellett.. mert persze ő az első és minden körülötte forog! Szerelmet érzek ha rá gondolok! Pillangók vannak a mellkasomban! Napról napra egyre több! És amikor délután elvonulhatok mert mostanában lett erre is időm , akkor meglátom magamat is! Észre sem vettem, hogy 25 kilót lefogytam! Észre sem vettem, hogy nincs körmöm, pillám, csinos ruhám, belőtt séróm, parfümöm…. elengedtem mindent amit régen úgy éreztem,hogy kell mert ezek nélkül “meztelen” vagyok… hirtelen azon kaptam magamat , hogy nem nyomaszt semmi.. nem kellett visszaigazoló szelfi, nem kellett tükör, nem kellett kényszer póz vagy manír az elmúlt időben! Szeretve vagyok a családom és magam által minden külső visszacsatolás nélkül érzem az erőt és a magabiztosságot!! Ezért is örökítettem meg ezt ott ,abban a pillanatban!ohh régen mennyi képet csináltam … mert azt hittem ez a legfontosabb, hogy minden tökéletes legyen rajtam! Beállítva, bepózolva, kikenve-fenve… most pedig csak lefotóztam magamat, minden frusztrációtmtól mentesen ” ! El is felejtettem, hogy csináltam ezt a képet.. most napokkal később amikor Hannarózát nézegettem a telefonomban ,vettem észre..ezzel a szabadsággal hatalmas levegőt tudok venni… Hálás vagyok, hogy erőssé és magabiztossá válok , úgy, hogy észre sem veszem… mert erről is szól az elengedés! Hihetetlen békével, nyugalommal, szabad légzéssel.. a nagy elengedések közepette észre vettem, hogy minden kívánságom valóra vált, mert pont annyit foglalkozom magammal amennyire szükség van… hajlamosak vagyunk saját énközpontúságunk rabjaivá válni.. közben meg mennyire felszabadító érzés tök véletlenül meglátni magunkat és érezni, hogy minden a legnagyobb rendben van ❤️✨🙏🏻

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés, Ápr 25., 2020, időpont: 11:53 (PDT időzóna szerint)

(címlap fotó: Tóth Gabi/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X