Főoldal > AKTUÁLIS > Hódi Pamela visszatért

Hódi Pamela visszatért

edzésHódi Pamela
0

Írta:

Hódi Pamela ismét felvette a kesztyűt.

A koronavírus járvány miatt nem tudott rendszeresen edzeni Hódi Pamela, aki most visszatért a konditerembe, és személyi edzőjével folytatja az edzéseket. A modell-üzletasszony magánélete mélyponton van, először az idei évre tervezett esküvőjüket fújták le, majd meg nem erősített információk szerint vőlegényével szakítottak. Pamela ezt egyelőre nem erősítette meg, de nem is cáfolta.

Úgy döntöttem, hogy egy ideig újra tiltani fogom a kommenteket, azért mert egyszerűen képtelen vagyok olvasni a találgatásokat, kreálásokat… vannak dolgok amiket nehéz magának a léleknek feldolgozni, biztos ismeritek azt hogy magánélet… egyszerűen egyes emberek nem hagynak nekem erre időt, és ami egyébként is nehéz, ők még nehezebbé teszik!
Tudom nem mindegy, hogy egy közszereplő milyen szinten enged betekintést a magánéletébe! Én az utóbbi időben vissza vettem, mert úgy éreztem hogy vannak olyan dolgok amiket az ember privátban kell hogy intézzen, és megoldjon! ” – írta Hódi Pamela, aki azóta is mélyen hallgat, mi történt kapcsolatával.

(címlap fotó: Hódi Pamela/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X