Főoldal > AKTUÁLIS > Először mutatta meg kishúgát Sánta Juliska

Először mutatta meg kishúgát Sánta Juliska

családsánta juliskatestvér
0

Írta:

Sánta Juliska csodaszép kishúgát még talán sosem láthattuk. Most kivételt tett.

Sánta Juliskának eddig csak a szűk családi körét láthattuk, most azonban megmutatta kishúgát, nem is akármilyen apropóból, ugyanis ő is idén érettségizik.

“Ő itt a húgom Rubinka😍 Most érettségizett ő is és hihetetlenül büszke vagyok rá!❤️ Nagyon nagyon gratulálok Neked @rubinkaroza és ezúton minden diáknak, aki szintén most érettségizett!! Annyira izgalmas időszak ez, habár nekem nagyon összefolyt a gimi meg a főiskola, de az nagyon megmaradt, hogy persze egyfelől nagy megkönnyebbülés volt, hogy vége van, legalább annyira sajnáltam is..😢 Imádtam a gimit, a tanáraimat és szomorú voltam, hogy ennyi.. valószínűleg többet nem találkozom majd velük! De máig nagyon nagy szeretettel gondolok rájuk, néhányuk hatalmas példakép volt, nem csak az anyagot adták le, hanem ténylegesen a nagybetűs életre készítettek fel minket!” – írta Sánta Juliska.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ő itt a húgom Rubinka😍 Most érettségizett ő is és hihetetlenül büszke vagyok rá!❤️ Nagyon nagyon gratulálok Neked @rubinkaroza és ezúton minden diáknak, aki szintén most érettségizett!! Annyira izgalmas időszak ez, habár nekem nagyon összefolyt a gimi meg a főiskola, de az nagyon megmaradt, hogy persze egyfelől nagy megkönnyebbülés volt, hogy vége van, legalább annyira sajnáltam is..😢 Imádtam a gimit, a tanáraimat és szomorú voltam, hogy ennyi.. valószínűleg többet nem találkozom majd velük! De máig nagyon nagy szeretettel gondolok rájuk, néhányuk hatalmas példakép volt, nem csak az anyagot adták le, hanem ténylegesen a nagybetűs életre készítettek fel minket!🙏 Tudom nem mindneki érez hasonlóan😅, de én a mai napig hálás vagyok nekik!🙏 Képzeljétek pont 10 éve érettségiztem és nekem a szóbeli csak lehúzta a %okat(szerencsére a jegyeket nem), úgyhogy örüljetek, hogy nincs szóbeli!🤪 Van közületek olyan, aki szintén most érettségizett?? Hogy érzitek, jól sikerült?💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️ További szép napot Nektek!!!🌞🌸😘 . #santajuliska #büszkevagyokahugomra #érettségi #mysister #proud (A kép novemberben készült!☝🏼)

Sánta-Széphalmi Júlia (@santajuliska) által megosztott bejegyzés, Máj 9., 2020, időpont: 7:37 (PDT időzóna szerint)

Juliska is nagy otthoni edzésben van, nagyon irigyeljük az alakját és a hajlékonyságát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Home office..😍 Ugye kinek milyen, hát az biztos, hogy a miénk nem az általánosan elképzelt forma.. Mondjuk nem tudom hányan gondolnak bele abba, vajon most a karantén alatt mi van a táncosokkal, kondíciójukkal, stb.. De náluk hogyan is működik? Szóval minden nap van balett óránk, összekapcsolódunk virtuálisan és ugyanúgy mint a teremben, most mindenki otthon tendu-zik, Fodor mester tarja a gyakit ugyanúgy.. Ilyen értelemben nincs nagy változás, a legnagyobb különbség talán az, hogy most elmondhatom hogy balett óra közben bizony volt, hogy már főztem húslevest is!😅 Na de a tréfát féltetéve ez nem egy beállított kép, gyaki után mindig nyújtok, közben pedig általában e-maileket írok, vagy éppen gyorsan elküldöm a lottó számaimat!🤩🍀 . #santajuliska #homeoffice #dancer #dancerlife #ballet #okoslotto #reklám #lottózzotthon #maradjonjáték

Sánta-Széphalmi Júlia (@santajuliska) által megosztott bejegyzés, Máj 6., 2020, időpont: 5:02 (PDT időzóna szerint)

(címlap fotó: Sánta Juliska/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X