Főoldal > AKTUÁLIS > Közös pocakos fotót mutatott Palácsik Lilla és Köböl Anita

Közös pocakos fotót mutatott Palácsik Lilla és Köböl Anita

Köböl Anitapalácsik lillaterhesség
0

Írta:

Palácsik Lilla és Köböl ANita gyönyörű kismamák. Az is kiderült, ki jár előrébb.

Igazi babyboom várható a következő időszakban Palácsik Lilla, Köböl Anita mellett Debreczeni Zita is várandós. Vajna Tímea kishúga és Köböl Anita közös fotót is megosztott. Kiderült, hogy Köböl Anita előrébb jár a terhességében, de mintha Lillának nagyobb lenne a pocakja.

“pár hónapja @petrakoleda -tól és @kobol.anita -tól kaptunk egy meghívást, hogy látogassunk el egy #fradi meccsre a @groupama.arena.official -ba. A látogatás alkalmával Anita készített velünk egy rövid TV-s interjút, ahol beszélgettünk kicsit a jövőről is, és persze a családtervezésről is, mi ilyenkor már tudtuk, hogy úton van a baba👼🏼 de titkoltuk. Eltelt pár hónap és kiderült, hogy nem csak én titkoltam akkor, abban a percben hogy mekkora boldogság vár ránk, hanem Anita is🥰🤰🏻🤰🏻Most a napokban egy véletlen során találkoztunk és ahogy egymásra néztünk egyből mondtuk: “hát én éreztem akkor hogy babát vársz”😅👼🏼 Ezután egyből mondtuk, hogy csináljunk egy közös pocakos fotót📸🥰 amit egyébként @tamasvisvader csinált, simán lehetne fotós😍❤️😘🥰 – osztotta meg a történetet Palácsik Lilla.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Visváder-Palácsik Lilla (@lillapalacsik) által megosztott bejegyzés, Jún 5., 2020, időpont: 9:56 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Visváder-Palácsik Lilla (@lillapalacsik) által megosztott bejegyzés, Máj 26., 2020, időpont: 12:04 (PDT időzóna szerint)

Köböl Anita is nagyon készül már az anyaságra.

(címlap fotó: Palácsik Tímea/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X