Főoldal > AKTUÁLIS > Cinthya Dictator: végig szorongtam

Cinthya Dictator: végig szorongtam

cinthya dictatorvélemény
0

Írta:

Cinthya Dictator keményen leírta a véleményét.

Cinthya Dictator strandolni volt, amit ott tapasztalt, leírta. Sosem fél elmondani a véleményét, ezúttal sem tett kivitélt.

“Gyerekkorom óta járok a Lupa tóra. A leginkább szeretett fotó projektjeimet is itt készítettem. Akkor még teljesen kietlen volt. Ebben a szezonban most voltam először azt is leginkább azért mert videó klippet forgattunk.
Mi változott? Pár évvel ezelőtt még a nudista partszakaszon élveztem a napsugarakat a kellemes vizet a finom iszapot ami csiklandozta a talpamat. Köveket festettünk és kagylókat gyűjtöttünk. Gügye boldogsággal pancsikoktam a tóban. Eszembe sem jutott, hogy mi az ami nem megfelelő a testemen vagy, hogy éppen menő vagy nem menő a fürdőruhám (ugyanis nem volt rajtam semmi) most értettem meg, hogy mi volt akkor abban az igazán nagyszerű.
Mára az új hullámos Lupa Beach és a közönsége egy igazán frusztráló felszínes élmény csomagot adott. Végig szorongtam a kint töltött időt amiatt, hogy nem vagyok tökéletes. Úgy éreztem magam mint egy húspiacon vagy egy szórakozó helyen ahol csak bugyi van rajtam. Nem sokat segített a helyzeten, hogy megismertek és szellemes beszólógatásokkal tarkították a délutánomat. Arra jutottam, hogy elég nehéz ma fürdőruhában közösségbe menni. És felvállalni a “hibáinkat” ebben a kiphotoshoppolt és filterezett világban” – írta Cinthya, akivel nagyon sokan egyetértettek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

CINTHYA DICTATOR © (@cinthyadictator) által megosztott bejegyzés, Júl 16., 2020, időpont: 1:28 (PDT időzóna szerint)

Cinthya nemrég pedig ritkán látott testvérét is megmutatta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

CINTHYA DICTATOR © (@cinthyadictator) által megosztott bejegyzés, Júl 19., 2020, időpont: 11:12 (PDT időzóna szerint)

(címlap fotó: Cinthya Dictator/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X