Főoldal > AKTUÁLIS > Kamerák előtt sírta el magát Dallos Bogi

Kamerák előtt sírta el magát Dallos Bogi

dallos bogiPuskás Petisírás
0

Írta:

Dallos Bogi teljesen kibukott.

Dallos Bogi és Puskás Peti egy szaporító telep felszámolásában vettek részt. Dallos Bogi a látottaktól teljesen kibukott, kamerák előtt sírta el magát.

“Tegnap 11 állatvédő szervezettel ismét visszatértünk Nyírbogátra , ahol a helyi hivatalos szervekkel együtt szaporító telep felszámoláson vettünk részt. Sok gondolat kavarog a fejemben , hol a probléma , hogy 1 év utàn egy elvileg sikeres kutyamentés után újra jönnünk kellett.
Röviden összefoglalva mindannyian felelősek vagyunk azért , hogy az állattartás mentalitása változzon : politikai -, társadalmi és a gazdasági szereplők összefogására van szükség , edukációra , precedens ítéletekre és morális előrelépésre , hogy a természetről- és az állatokról alkotott képünk tárgyiasított világából kilépjünk: Nem csak egy kutya , egy cica , egy fészkelő fecske , egy kifogott hal , egy tejelő tehén, versenyző ló , egy àrnyékot adó fa ,hanem egy élet , aminek ugyanúgy egy adódott itt a Földön…” – írta Puskás Peti.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tegnap 11 állatvédő szervezettel ismét visszatértünk Nyírbogátra , ahol a helyi hivatalos szervekkel együtt szaporító telep felszámoláson vettünk részt. Sok gondolat kavarog a fejemben , hol a probléma , hogy 1 év utàn egy elvileg sikeres kutyamentés után újra jönnünk kellett. Röviden összefoglalva mindannyian felelősek vagyunk azért , hogy az állattartás mentalitása változzon : politikai -, társadalmi és a gazdasági szereplők összefogására van szükség , edukációra , precedens ítéletekre és morális előrelépésre , hogy a természetről- és az állatokról alkotott képünk tárgyiasított világából kilépjünk: Nem csak egy kutya , egy cica , egy fészkelő fecske , egy kifogott hal , egy tejelő tehén, versenyző ló , egy àrnyékot adó fa ,hanem egy élet , aminek ugyanúgy egy adódott itt a Földön. Vannak országok , akik már találtak megoldást , az állatvédő szervezetek pedig rengeteg ötletet adnak tapasztlatból is, kezdve a kötelező ivartalanítástól,az oktatáson át ,a kereskedelem és az intézményi rendszerek átalakításával , egészen nekünk “ influerencerek” szerepvállalásáig, hogy egy mezőgazdasági ország környezethez fűződő elavult kizsigerelő hozzáállásából eljussunk egy fenntartható és empatikus társadalom álomképéig. Köszönjük a résztvevőknek a munkát és hogy megmutatták a valóságot és köszi szerelmem , hogy jöttél velem és nyitott vagy az igazságra! Bízzunk benne ezekkel a kis lépésekkel elfogunk érni a célig! #apuskaspeti #puskaspeti #állatvédelem #kutyamentés #természetvédelem #dallosbogi #pegi #vegan #állatmentés #savetheplanet #nyírbogát @dallosbogi PCAS Állatmentő Egyesület Eszkuláp Állatvédő Egyesület Rex Kutyaotthon Alapítvány Állatmentő Szolgálat Alapítvány Vahur Állatvédő Egyesület Magyar Westie Fajtamentő Egyesület Csivava Fajtamentő Egyesület Border Collie Fajtamentő és Rehabilitációs Egyesület NOÉ Állatotthon Alapítvány Dobermann Menedék Alapítvány Mopszokért Alapítvány PCAS Állatmentő

Peter Puskás (@apuskaspeti) által megosztott bejegyzés, Júl 1., 2020, időpont: 5:07 (PDT időzóna szerint)

Dallos Bogi és Puskás Peti az X-Faktor mentorainként találtak egymásra, és kapcsolatuk azóta is kiegyensúlyozott, gyakorlatilag mindent együtt csinálnak, még a pilates edzést is.

(címlap fotó: Puskás Peti/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X