Főoldal > AKTUÁLIS > Stohl Luca: évek óta fontolgatom, hogy belevágok

Stohl Luca: évek óta fontolgatom, hogy belevágok

fogszabályozóstohl luca
0

Írta:

Stohl Luca most vett egy nagy levegőt, és belevágott.

Egészen parányit megváltozott Stohl Luca mosolya, a gyönyörű modell-műsorvezető úgy döntött, fogszabályozós lesz. Mint kiderült, régóta gondolkodott rajta, csak eddig nem mert belevágni.

“Évek óta fontolgatom, hogy belevágok, de mindig találtam kifogást, hogy miért ne…soha nem festettem a hajam, nincs tetoválásom, műkörmöm a gimiben volt 2 napig.😅Szóval kicsit féltem, milyen lesz 27 évesen felragasztatni valami olyat, amit nem fogok tudni csak úgy leszedni. 🤭 Nos, közel egy hónap után mondhatom, a legjobb dolog volt belevágni. Hello fogszabályozó!” – írta Stohl Luca.

Aki megállás nélkül edz, van, hogy társasága is akad.

“Edzés/próba/előadás alatt nincs telefonozás..kivéve, ha egy szuper helyes *ewok kutya* elfoglalja a szőnyegedet. 😍 Ha lapozol láthatod, hogy készült a selfie és azt is, mennyire nem zavarta Kuszát, hogy lemaradok a nyújtásról”

Fantasztikus alakját, filter nélküli fotóit, pedig követői nagyon dicsérik.

“Sokat edzettem, táncoltam, jógáztam a város számos termében, de van valami varázslatos abban, ha a Dunán a lemenő nap melengeti az ember hátát egy kiadós edzés után. Nos, erről a pillanatról nem készült kép, ezt meg kell tapasztalni.. ☀️🤗 Várom a holnapi izomlázat!” – írta Stohl Luca.

Végre egy olyan ismert személy, aki nem 12 felé filter után teszi fel a talpig sminkben készült edzős képeit. Éljen a természetesség, csak így tovább Luca! – írta egy követője.

(címlap fotó: Stohl Luca/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X