Főoldal > AKTUÁLIS > Tatár Csilla fontos dologra hívja fel a figyelmet

Tatár Csilla fontos dologra hívja fel a figyelmet

Tatár Csillavizsgálat
0

Írta:

Tatár Csilla kétgyermekes anyukaként már tapasztalt bizonyos dolgokban. Bejegyzésével másokon is segít!

Tatár Csilla kétgyermekes anyukaként sok dolgot megtapasztalt már, most viszont egy nagyon fontos dologra, a szűrővizsgálatok fontosságára hívja fel a figyelmet.

“Egy kép tegnap reggelről.. (akkor még nyár volt🤪) Amikor Milánt szoptattam, a 4. hónap végére a fogorvosi székben kötöttem ki (#kalciumhiány✌), aztán pedig az infúzión😅 (vashiány✌). Szóval ezt megelőzendő, most jóval korábban nekiindultam egy kivizsgálás sorozatnak.🥰 Anyajegy szűrés, rákszűrés, vérvétel…stb.” – írta Tatács Csilla.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tatár Csilla (@csillatatar) által megosztott bejegyzés, Júl 15., 2020, időpont: 11:58 (PDT időzóna szerint)

Emellett, már a terhessége alatt és most, után is rendszeresen fut, tapasztalatait pedig követőivel is megosztja.

“Szoptatás mellett lehet futni? Az orvosom határozott véleménye szerint igen. Ha a terhesség előtt is futottál, nyugodtan lehet folytatni, de nyilván nem ezekben a hetekben kell felkészülni a maratonra” – írta Tatár Csilla.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jó reggelt!😉🤸‍♀️ A kép tegnap délutáni, de csak most van időm megválaszolni a kérdéseiteket.🤗 Ahogy az előző posztomban is írtam, nem vagyok profi futó, szval csak a saját tapasztalataimat tudom leírni, ha ennél többre vágyik valaki, akkor ajánlom neki ➡️@runellii oldalát!🤗 Szoptatás mellett lehet futni? Az orvosom határozott véleménye szerint igen. Ha a terhesség előtt is futottál, nyugodtan lehet folytatni, de nyílván nem ezekben a hetekben kell felkészülni a maratonra. És az izomláztól nem félsz? Hogy elapasztja a tejet? Nekem a szülésem után brutális izomlázam volt a hátamban és a karomban. 😅 És ettől függetlenül beindult a tejtermelés.😅 Aztán amikor a 4.5 éves, 21 kilós fiamat emelgetem, könnyen megesik, hogy izomlázam lesz, mégsem aggódik senki amiatt, hogy elapad a tejem.😅 Szóval, nem, nem félek, hogy a futástól elapad a tejem. Mikor szoktál futni? Mindig szoptatás után!🤗  Hetente 3-4 szer/30 perc. Milyen babakocsival futsz? Imádom a kocsinkat, annak ellenére, hogy ez nem kifejezetten futóbabakocsi, szval csak sík terepen ajánlom futásra használni. (Én a szigeten futok vele a rekortán pályán, Mimi imádja ) Nagyon könnyű kocsi és baromi egyszerű összerakni. ➡️ Itt rendeltem meg @mamilla_store_official a típusa pedig: Montain Buggy Swift Luxury. Ha nincs futáshoz való kocsid, akkor ajánlani tudom a @fussbabakocsival oldalt, annak idején Milánnal mi is tőlük kaptuk a kocsinkat!🧏‍♀️ Miért futsz? Mert imádom és ha futok, akkor sokkal jobb fej anyuka vagyok!😅 #kérdésekválaszok #egylakossagifutótól😅 #szépvasárnapotnektek

Tatár Csilla (@csillatatar) által megosztott bejegyzés, Jún 6., 2020, időpont: 10:35 (PDT időzóna szerint)

(címlap fotó: Tatár Csilla/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X