Főoldal > AKTUÁLIS > Órási a különbség: 8 évvel ezelőtti fotót mutatott Tóth Vera

Órási a különbség: 8 évvel ezelőtti fotót mutatott Tóth Vera

átalakulásTóth Vera
0

Írta:

Tóth Vera rengeteget változott ezalatt a nyolc év alatt is.

A kemény munka, a szorgalom és a kitartásnak köszönhetően Tóth Vera az elmúlt években rengeteget változott, amit most meg is mutatott, valójában mennyit.

“Nyolc évvel ezelőtt, július 31-én, az Oxygenben, egy esti edzés után lőttem magamról egy tükörszelfit. Akkor már egy jó pár kilóval könnyebb voltam, és nekem épp az volt a legnagyobb teljesítményem, láthatóan büszke is voltam magamra.
Pénteken edzettem egyet és utána odaültem a tükör elé, hogy ugyanabban a pózban, ugyanolyan fitness labdán lefotózzam magam. Nem gondoltam volna, hogy valaha látni fogom ezt a tükörképet. Nagyon hosszú, néha fájdalmas út vezetett idáig és még nincs vége, de én ezzel a formával is boldog vagyok és nagyon büszke is vagyok magamra és hálás az edzőmnek, @regina.hogyatrainer -nek, hogy mindig mellettem áll és erősít az akaratomban” – írta Tóth Vera. 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pénteken feldobott a Facebook egy emléket: Nyolc évvel ezelőtt, július 31-én, az Oxygenben, egy esti edzés után lőttem magamról egy tükörszelfit. Akkor már egy jó pár kilóval könnyebb voltam, és nekem épp az volt a legnagyobb teljesítményem, láthatóan büszke is voltam magamra. Pénteken edzettem egyet és utána odaültem a tükör elé, hogy ugyanabban a pózban, ugyanolyan fitness labdán lefotózzam magam. Nem gondoltam volna, hogy valaha látni fogom ezt a tükörképet. Nagyon hosszú, néha fájdalmas út vezetett idáig és még nincs vége, de én ezzel a formával is boldog vagyok és nagyon büszke is vagyok magamra és hálás az edzőmnek, @regina.hogyatrainer -nek, hogy mindig mellettem áll és erősít az akaratomban. Most megköszönhetném minden olyan eszköznek, segítőnek, a műtétemet elvégző orvosnak, de nem ez a poszt lényege.. ezzel csak azt szeretném erősíteni bennetek, hogy a rendszeresség, a mértéktartás, egy lassan “elkövetett” életmódváltás, a felelősségvállalás a saját testedért az nagyon fontos. Az egészségedet nem adják ingyen, a szépséged sem. Néha nagyon sok időnek kell eltelnie ahhoz hogy az ember megváltoztassa a külsejét és azt tapasztalom a környezetemben élő embereknél, hogy “egy másodperccel” a változás előtt feladják, mert azt hiszik, hogy nekik nem sikerülhet. Soha ne add fel! Szerintem mindenkinek sikerülhet így, vagy úgy. Mindenkinek a saját tempója szerint. Hagyj időt magadnak és meglátod, nagyon sokmindent elérhetsz külsőd formálásában, nem beszélve a lelki változásokról♥️ Hajrá! #tothcoelho 😅 @oxygen_naphegy #termekmegjeloles #fitnessmotivation #dailymotivation #motivation #fitness #weightlossjourney #weightloss #nincsretus

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés, Aug 3., 2020, időpont: 2:19 (PDT időzóna szerint)

Az énekesnőnek emellett a magánélete is tökéletes, kiegyensúlyozott párkapcsolatban él.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés, Júl 21., 2020, időpont: 2:13 (PDT időzóna szerint)

(címlap fotó: Tóth Vera/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X