Főoldal > AKTUÁLIS > Dobó Ági: rettentően izgatott vagyok

Dobó Ági: rettentően izgatott vagyok

Dobó Ágiesküvő
0

Írta:

Dobó Ági és párja életében új időszámítás kezdődik.

Dobó Ági kezét nemrég kérte meg párja, Csaba. Az egykori szépségkirálynő nagyon izgatott, erről az időszakról pedig természetesen közösségi oldalán is beszámolt.

“…akkor ezennel HIVATALOSAN is megkezdődött életünk egyik leginkább várt időszakaaaa! 😍😍😍
Esküvőt tervezünk, szervezünk! 🥰 …én már rettentően izgatott vagyok, és, ha szeretnétek, boldogan beavatunk Titeket is az előkészületek néhány lépésébe! Ezt a naplót ajándékba kaptam, és már a látványától pillangók repkednek a gyomromban 🦋🤗…azt hiszem csodálatos dolgok elé nézünk…” – írta Dobó Ági.

A gyerekek pedig extracukik, mint mindig:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ez itt a VILÁG LEGFINOMABB LÁNGOSA! 😍 Beni szerint is, aki megeszik belőle öt picit is, de eddig Mindenki szerint, aki csak kóstolta…🥰 Érdemes nekiállni, mert 1 hétig is szépen eláll a hűtőben, akár kétszer, háromszor is tudtok belőle kisütni, mert ebből a mennyiségből 12 db kb 20 centi átmérőjű lesz. Írom mi kell hozzá: -> fél kg liszt -> 1 dl tej -> 3 dkg élesztő -> 1 tojás -> 3 dl kefír -> 1 teáskanál só -> 1 teáskanál cukor + feltét: sajt, tejföl, olaj, fokhagyma Kb.15 perc az összes előkészület, viszont utána legalább 2 óra, de, ha van időtök, egy napot is kelhet a HŰTŐBEN! NEM, NEM MELEGBEN a hűtőben fog “megnőni” 🥰… -> a tejet felmelegítjük, levesszük a tűzhelyről, főzőlapról, és mehet bele a cukor, majd belemorzsolva az élesztő, pár perc alatt fel fog futni, amit aztán hozzákeverünk -> a liszthez, amibe mehet a kefír, a tojás, a só is, majd dagasztó géppel, vagy kézzel szépen összedolgozzuk, letakarjuk és hűtőbe tesszük legalább 2 órára, de ahogyan írtam, egy nap/éjszaka még jobb, aztán pedig akár egy hétig is eláll 🥰 -> olajos kanállal kis labdákat kanalazunk a megkelt tèsztából, jó vékonyra széthúzogatjuk, -akkorára, hogy elférjen a seprenyőnkben, és forró BŐSÉGES mennyiségű olajban sütjük egyik, majd megfordítva másik oldalát is -> mi sima olajba reszelünk jó sok fokhagymát, ezzel kenjük, majd tejfölt teszünk rá, és sok reszelt sajtot Extra TIPP: a gyerekek imádják, hogy Ők mini lángosokat kapnak, nekik ezért piciket sütünk mindig. -> ezek a pici langosok egyébként szuper leves”feltétek” is, egy könnyű krémleves mellé szuper! 🤩 Bátran álljatok neki, nem bonyolult, és tényleg, vízparti, lángosozó mellett felnőtt lányként mondom, hogy ennél finomabb lángost, soha, sehol nem ettem még! 🥰 -legközelebb pedig tuti DUPLA adagot kevertek majd be 😜

Agnes dr Dobo (@doboagi) által megosztott bejegyzés, Máj 22., 2020, időpont: 3:23 (PDT időzóna szerint)

(címlap fotó: Dobó Ági)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X