Főoldal > AKTUÁLIS > Király Viktor felesége, Anita őszintén vallott az anyaságról

Király Viktor felesége, Anita őszintén vallott az anyaságról

anyaságvirág anita
0

Írta:

Király Viktor és felesége, Anita első közös családi nyaralásukat töltik. A fiatal anyuka a nehézségekről vallott.

Király Viktor kis családjával mininyaralásra ment, a kis Kolennel együtt. Anita őszintén mesélt a babás utazás nehézségeiről.

“utazás babával” —— Már a 3. Kisebb kiruccanásunk Kolennel. Szerecsére jól viseli , nagyon érdeklődő mindent figyel, úgy látjuk èlvezi a kirándulásokat. Bár az egyik éjszakánk nagyon nem volt könnyű, meg kellett szoknia az új környezetet. Hozzáteszem néha azt érzem nehezebb elmenni 2-3 napra picivel, mint otthon maradni😄😄 de kell Anyának is egy kis élmény” – írta Virág Anita. 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ma is korán indult a nap🙈🤪 A tegnapi MamiTéma mára csúszott. Az oka, hogy eljöttünk kicsit “lazítani”🙈……🤱🏻 “utazás babával” —— Már a 3. Kisebb kiruccanásunk Kolennel. Szerecsére jól viseli , nagyon érdeklődő mindent figyel, úgy látjuk èlvezi a kirándulásokat. Bár az egyik éjszakánk nagyon nem volt könnyű, meg kellett szoknia az új környezetet. Hozzáteszem néha azt érzem nehezebb elmenni 2-3 napra picivel, mint otthon maradni😄😄 de kell Anyának is egy kis élmény. Ti hogy bírjátok az utazást picivel/picikkel? Jobb bevállalni az utazást vagy inkább jobb otthon maradni? Mikor mentetek először belföldre/külföldre/repülővel🚗✈️☀️? #mamitéma

KIRÁLY-VIRÁG ANITA (@anita_virag) által megosztott bejegyzés, Aug 14., 2020, időpont: 3:02 (PDT időzóna szerint)

Anita egyébként szerencsés, szülés utáni alakját gyakorlatilag hetek alatt visszanyerte. Fantasztikusan néz ki bikiniben:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szia Balaton! Jó volt Nálad lenni😃✨Kolen is remekül akklimatizálódott:))🥰

KIRÁLY-VIRÁG ANITA (@anita_virag) által megosztott bejegyzés, Aug 3., 2020, időpont: 2:40 (PDT időzóna szerint)

(címlap fotó: Virág Anita/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X