Főoldal > AKTUÁLIS > Meglepő indokkal kommentálta Tv2-höz való igazolását Kiss Ramóna

Meglepő indokkal kommentálta Tv2-höz való igazolását Kiss Ramóna

átigazolásKiss RamónaTV2
0

Írta:

Bombaként robbant a hír, hogy Kiss Ramóna a TV2-höz igazolt. A műsorvezető közösségi oldalán indokolta a döntését.

Kiss Ramóna úgy döntött, hogy 17 év után otthagyja az RTL Klubot és a TV2-nél folytatja tévés karrierjét.

Közösségi oldalán mesélt arról, miért döntött így.

“Sziasztok! Az életem munka szempontjából ismét egy hatalmas fordulóponthoz érkezett! Oly régóta vagytok Velem🙏🏼….17 éves voltam amikor Kalamár Tamásnak köszönhetően belecsöppentem a Barátok közt című sorozatba és Zsófi bőrébe bújhattam 16éven át! Annyi emlék, ismerős, barát, élmény, sírás, nevetés…. aztán éreztem, hogy valami feszít, nem találom a helyem és mennem kell tovább…. új kihívásokat keresve, új élményekkel gazdagodva. Így talált rám az X-Faktor és az Rtl Reggeli.😊 Egy újabb kaland vette kezdetét: miközben életem legnagyobb kalandjába is belevágtam hisz édesanya és feleség lettem az elmúlt három év során.❤️
Köszönöm az RTL Klubnak a lehetőségeket, amiket kaptam. Ha bármikor visszagondolok majd, mérhetetlen büszkeség tölt el, hogy az X-Faktor háziasszonya lehettem, hogy a Reggeli egyik műsorvezetőjeként ébreszthettem a nézőket és, hogy két kultikus sorozatban is szerepet kaptam.
Most pedig a tenni akarás, a dolgozni vágyás, a valami teljesen újnak a megalkotása győzedelmeskedett bennem és örömmel vágok neki az új csapattal a feladatnak. A TV2 műsorvezetőjeként folytatom az utam!” – indokolta Kiss Ramóna.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lékai-Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés, Szept 13., 2020, időpont: 12:53 (PDT időzóna szerint)

(címlap fotó: Kiss Ramóna/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X