Főoldal > AKTUÁLIS > Így néz ki Mihalik Enikő másfél hónappal kislánya születése után

Így néz ki Mihalik Enikő másfél hónappal kislánya születése után

magyar modellMihalik Enikőszülés
0

Írta:

A szupermodell nemrég Instagram-oldalán osztott meg egy fotót, mi pedig csak ámulunk rajta, milyen csodásan fest a szupermodell anyuka alig másfél hónappal a szülés után.

Július végén hozta világra kislányát Mihalik Enikő. A szupermodell saját videóblogjában többször is mesélt arról, hogyan élte meg a szülés előtti napokat és az azóta eltelt időt, legutóbb az Évamagazin.hu – Mesélj, Anyukám!- című podcastjában beszélgetett Zubor Rozi műsorvezetővel arról, hogyan telnek a mindennapok kislánya társaságában.

Enikő az elmondottak szerint nehéz időszakot él át, hiszen hiába készítették fel az előtte álló feladatra, sokszor úgy érzi, az anyaságra nem lehet igazán felkészülni. A szupermodell Amerikában hozta világra kislányát és jelenleg is New Yorkban tartózkodik, nemrégiben egy képet is megosztott egyik délutáni sétájáról.

 

Bár az Instagram-bejegyzések alapján Enikőnek most csak kevés pihenésre jut ideje, az egészen biztos, hogy a világhírű modell egy pillanat alatt visszanyerte várandóssága előtti alakját.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X