Főoldal > AKTUÁLIS > Éhezett, mégis rosszul érezte magát Camila Cabello fürdőruhás képei láttán

Éhezett, mégis rosszul érezte magát Camila Cabello fürdőruhás képei láttán

bodyshamingcamila cabellofürdőruhás képek
0

Írta:

Az énekesnő számított arra, hogy ismét lencsevégre kapják fürdőruhában, így mindent megtett azért, hogy vékonyabbnak tűnjön a képeken.

Camila Cabello nemrégiben a barátaival szeretett volna strandolni fesztelenül Miamiban, azonban leselkedő paparrazók teljesen elrontották kikapcsolódását. A fotók azonnal bejárták az internetet, ami miatt most az énekesnő egy hosszú Instagram-posztban fakadt ki, és elmondta erről a véleményét.

Minden alkalommal, amikor rendkívül sebezhetőnek és felkészületlennek éreztem magam – túl kicsi bikinit viseltem, és nem törődtem azzal, hogyan nézek ki –, és később megláttam a rólam készült képeket, valamint a testemre tett megjegyzéseket, nagyon összetörtem. A testemre tett megjegyzések az önbecsülésemre is rányomták a bélyegüket, ezért mindig emlékeztetnem kellett magam, hogy ezeket a gondolatokat valójában a kultúránk közvetíti. A kultúránk egy olyan női testideálhoz szoktatott bennünket hozzá, amely a valódi nők számára elérhetetlen. Ma felvettem az új bikinimet, szájfényt kentem a számra, és egész nap nem ettem semmi megterhelőt, mert tudtam, hogy biztosan készülnek majd rólam fotók. Annyira erősen behúztam a hasam, hogy az már fájt, nem vettem levegőt, alig mosolyogtam, és mivel tisztában voltam vele, hogy ott vannak a lesifotósok, egy percre sem tudtam magam elengedni” – írta Cabello, majd hozzátette, hogy bár strandolás közben tudta magáról, hogy jól néz ki, soha ennyire rosszul nem érezte még magát a tengerparton.

Forrásunk volt. 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X