Főoldal > AKTUÁLIS > Megszületett Rihanna és A$AP Rocky gyermeke, már a nemét is tudni lehet

Megszületett Rihanna és A$AP Rocky gyermeke, már a nemét is tudni lehet

Rihannaszületés
0

Írta:

Az énekesnő és szintén zenész kedvese hivatalosan 2020 óta alkotnak egy párt, most pedig megszületett első közös gyermekük is.

A rajongók hónapok óta figyelemmel kísérhették, hogyan kerekedett egyre jobban Rihanna pocakja. Az énekesnő a TMZ információi szerint május 13-án adott életet első gyermekének, egy egészséges kisfiúnak.

MILAN, ITALY - FEBRUARY 25: Asap Rocky and Rihanna are seen at the Gucci show during Milan Fashion Week Fall/Winter 2022/23 on February 25, 2022 in Milan, Italy. (Photo by Jacopo M. Raule/Getty Images for Gucci)

A kisfiú nevét még nem tudni, ahogy pontosabb információkat sem, hiszen eddig sem Rihanna, sem A$AP Rocky nem jelentették be hivatalosan gyermekük születését.

A 24.hu híre szerint a sztárpárt utoljára május 9-én fotózták le együtt egy Los Angeles-i étterem előtt, az elmúlt hetek azonban nem teltek felhőtlenül a párnak, A$AP Rocky-t ugyanis életveszélyes eszközzel elkövetett testi sértéssel gyanúsítják sőt, a helyi rendőrségnek elvileg arról is van videófelvétele, hogy az amerikai rapper rálőtt valakire.

Címlap: Jacopo M. Raule/Getty Images for Gucci


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X