Főoldal > AKTUÁLIS > Sosem nézett még ki ilyen jól a Született feleségek 47 éves színésznője

Sosem nézett még ki ilyen jól a Született feleségek 47 éves színésznője

Eva Longoriaszépségszínésznőszületett feleségek
0

Írta:

Eva Longoria egyszerűen tündökölt a 75. cannes-i filmfesztiválon.

Eva Longoria 47 évesen is elképesztő formában van. A Született feleségek színésznője a minap a 75. Cannes-i Filmfesztivál vörös szőnyegén bukkant fel, mint a L’Oreal márkanagykövete. A kozmetikumokat gyártó cég óriási támogatója a filmfesztiválnak, Eva Longoria pedig 2005 óta visszajáró vendége az eseménynek.

CANNES, FRANCE - MAY 18: Actress Eva Longoria attends the screening of "Top Gun: Maverick" during the 75th annual Cannes film festival at Palais des Festivals on May 18, 2022 in Cannes, France. (Photo by Marc Piasecki/FilmMagic)

A Tom Cruise főszereplésével készült Top Gun: Maverick című film bemutatóján a színésznő egy különleges, ezüstös ruhát viselt, nemrég pedig az is kiderült, hogy 17 évvel ezelőtt az első Cannes-i Filmfesztiválján egy csupán 40 dolláros ruhában vonult a közönség előtt. Azóta bár eltelt néhány év a színésznő még mindig tündököl, ezt a természetes fényben készült fotók is igazolják.

Eva Longoria nem szállt ki a filmiparból, a színésznő rendezőként jegyezheti a 2022 elején megjelent La Guerra Civil című dokumentumfilmet, mely két ikonikus bokszoló, Oscar De La Hoya és Julio César Chávez rivalizálását mutatja be, de a jövőben egy 24-7 című vígjátékban is láthatjuk őt (nem csak mint színész, rendező is), valamint készül egy másik film is Flamin’ Hot címmel, mely Richard Montañez üzletember életét mutatja be.

Forrásunk volt; címlap:  Marc Piasecki/FilmMagic


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X