Főoldal > AKTUÁLIS > Csodálatos hírt jelentett be Debreczeni Zita és Gianni

Csodálatos hírt jelentett be Debreczeni Zita és Gianni

Debreczeni Zitagianni annonigyermekvárandósság
0

Írta:

Instagramon jelentette be az örömhírt.

Második gyermekét várja Annoni Zita és Gianni Annoni. Az örömhírt Zita instagramon jelentette be, a videót itt tudod megnézni.

Zita és Gianni első gyermeke 2020-ban született meg. A sztárfotós korábban már nyilatkozott arról, milyen sokáig próbálkoztak a családalapítással, néhány hete pedig kiderült, idén márciusban spontán vetélése volt.

 Autóban ültünk, félre kellett állnunk az úton, és a férjem, Gianni azonnal a kórházba sietett velem, toltak is be a műtőbe. Ez az első alkalom, hogy ilyen történt velem, nagyon nehéz átélni. Volt olyan korábban, hogy nem volt sikeres a beültetés, de ami ennyire sokáig elvitt terhesség, és már teljesen beleéltük magunkat, elhittük, hogy most nem kell hat évet várnunk és tényleg sikerült, járt rajta az agyunk, hova tesszük a kiságyat, a pelenkázót… Nehéz volt megélni ezt a tragédiát, kaptunk egy pofont az élettől, jelezte, hogy azért nem minden fenékig tejfel. Hazafelé a kórházból a férjem rám nézett, és azt mondta: »Hihetetlen, hogy neked semmit nem adnak könnyen, tényleg mindenért meg kell küzdened az életben«”

– nyilatkozta Annoni Zita az InStyle magazinnak, ahol egy nagyinterjúban mesélt őszintén a családalapítás előtti évek nehézségeiről.

Forrásunk volt. 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X