Főoldal > AKTUÁLIS > Gáspár Evelin durván beszólt az alakját kritizálóknak

Gáspár Evelin durván beszólt az alakját kritizálóknak

gáspár evelin
0

Írta:

Gáspár Evelin bikinis fotói alatt durván kritizálták alakját.

Gáspár Evelin jelenleg éppen Törökországban nyaral a családjával és szerelmével, ahonnan rengeteg képet posztol, többek között fürdőruhásakat is. A fotók alatt sokan kritizálták Evelin alakját, amit nem hagyott szó nélkül.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@evelingaspar által megosztott bejegyzés

„Először is gyerekkorom óta ismertek, akkor az volt a baj, hogy kövér vagyok, fogyjak le, most lefogytam, az a baj, lóg a bőröm! Igen, lóg, engem is zavar, de mindig is tettem ezért kezelésekkel, masszázzsal, krémekkel, na meg edzéssel! Nekem ez a mostani állapot nagyon sok évembe, időmbe, energiámba és pénzembe került! Amit igen, büszkén, filterek/retus nélkül felvállalok, ami manapság egy érték és ritkaság, mert persze az interneten mindenki szupermodell” – írta Evelin, aki hozzátette, jól érzi magát a bőrében.

Forrásunk volt. 


További cikkeink a témában

Bükfürdő

Ilyen egy igazán pazar hétvége Bükfürdőn

Írta:
0

Nemrégiben megújult a Greenfield Hotel Golf&Spa: belső tereik felújításra kerültek, újjászületett spa- és wellnessrészlegük, szobáik új, modern és elegáns külsőt kaptak. Ennek apropóján látogattunk el Bükfürdőre, hogy meglessük, milyen egy igazán pazar külsővel rendelkező hotelben eltöltött hétvége.

Kövess Facebook-on!
X