Főoldal > AKTUÁLIS > Ezért bánta meg gyomorműtétjét Gáspár Bea

Ezért bánta meg gyomorműtétjét Gáspár Bea

gáspár bea
0

Írta:

Gáspár Bea orvosa javaslatára döntött a gyomorműtét mellett, azonban azóta már megbánta.

Gáspár Bea azért döntött a gyomorműtét mellett, mert orvosa kezdődő cukorbetegségre figyelmeztette. A magyar híresség úgy érezte, segítségre van szüksége, hogy megállítsa a hízását, mostanra azonban megbánta döntését.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

gasparbea (@gasparbea) által megosztott bejegyzés

Örülök, hogy megálltam a hízásban, a műtét nélkül ez nem sikerülhetett volna. Azt azonban nem árt tudni: a gyomor képes valamennyire újra kitágulni, már csak a folyadékbevitel miatt is, így azzal számolni kell – főleg, ha valaki nem sportol –, hogy visszajön pár kiló. Viszont úgy gondolom, kevés túlsúllyal, főleg, ha az egészségünket nem veszélyezteti, még lehet boldogan élni. Nekem tökéletes a vércukorszintem, pedig a műtét előtt a pajzsmirigyproblémám miatt már kezdődő cukorbetegségre figyelmeztettek az orvosok. Ezért is döntöttem úgy, hogy kés alá fekszem, ráadásul Győző is nagyon féltett. Ha valamiért megbántam, az éppen az ízlésem, ami sokat változott. Siratom a csípős ételeket, amelyeket annyira szerettem régen, és nem tudok már olyan nagy adagokat sem enni” – nyilatkozta a Story magazinnak Bea.

Címlapkép: Story


További cikkeink a témában

Bükfürdő

Ilyen egy igazán pazar hétvége Bükfürdőn

Írta:
0

Nemrégiben megújult a Greenfield Hotel Golf&Spa: belső tereik felújításra kerültek, újjászületett spa- és wellnessrészlegük, szobáik új, modern és elegáns külsőt kaptak. Ennek apropóján látogattunk el Bükfürdőre, hogy meglessük, milyen egy igazán pazar külsővel rendelkező hotelben eltöltött hétvége.

Kövess Facebook-on!
X