Főoldal > AKTUÁLIS > Puskás-Dallos Peti odaszúrt a tejfakasztó bulit tartó apukáknak

Puskás-Dallos Peti odaszúrt a tejfakasztó bulit tartó apukáknak

puskas-dallos peti
0

Írta:

Puskás-Dallos Peti egy Instagram posztban üzent a leendő apukáknak.

Puskás-Dallos Bogi és Peti szeptember 8-án jelentette be, hogy megszületett első közös gyermekük, akinek az Ábel nevet adták. Peti a minap beszámolt a kisfiúkkal töltött első közös időszakról.

„A legcsodásabb dolog apukának lenni. 2 hete, amióta megszületett Ábel, csak nézegetem, ölelgetem, babusgatom a kisbabámat, és próbálok gondoskodni anyukájáról is, akit jobban szeretek mint valaha… Furcsa lesz pár nap múlva visszaállni az egész napos munkákba, de szerencsésnek érzem magam, hogy ennyit itthon tölthettem Veletek így a legelején, hogy együtt rázódjunk bele a szülőségbe” – írta az újdonsült apuka.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Puskás-Dallos Peti (@apuskaspeti) által megosztott bejegyzés

Posztjában a leendő apukáknak is üzent:

„Friss apukaként csak annyit tanácsolhatok a leendő apukáknak (és eskü nem akarom osztani sokat az észt): ha bent tudtok lenni minél többet, vagy még akár aludni is az első napokban a családotokkal, hagyjátok a @@@@@ba azt az idióta tejfakasztó bulit. Mégis csak 9 hónap után megszült egy gyereket a szerelmetek, ha lehetőségetek van rá, legyetek ott velük már a közös élet rajtjánál is, megérdemlik, hogy ez ne a lerészegedésről meg a másnapról szóljon.”

Forrásunk volt. 

Címlapkép: RTL / Sajtóklub


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X