Főoldal > sales > Trendi darabok – luxus bánásmód

Trendi darabok – luxus bánásmód

0

Írta:

Egy igényes embernél a ruhákról való gondoskodás is hozzátartozik a jó ízléshez, hiszen egy idő után már nemcsak a különböző darabok külseje számít, de a minősége is. Azt pedig megviseli a rendszeres hordás – vagyis kedvenc darabjaink vannak leginkább kitéve az elhasználódás veszélyének. Nem véletlen, hogy hiába van kiakasztva a vágyott ruhadarab a próbababára, egész […]

silan_kép2.jpg ()Egy igényes embernél a ruhákról való gondoskodás is hozzátartozik a jó ízléshez, hiszen egy idő után már nemcsak a különböző darabok külseje számít, de a minősége is. Azt pedig megviseli a rendszeres hordás – vagyis kedvenc darabjaink vannak leginkább kitéve az elhasználódás veszélyének.

Nem véletlen, hogy hiába van kiakasztva a vágyott ruhadarab a próbababára, egész közel kell lépnünk hozzá és bizony meg kell tapogatnunk. Hiszen kevés a jó szín, a jó szabás, ha nem párosul kellemes tapintású, minőségi anyaggal.

Sajnos azonban a legjobb kelme is veszít a puhaságából, ha nem megfelelően bánnak vele. Ám van olyan alternatíva, amely nemcsak hogy megőrzi a minőséget, de még hozzá is ad.

A Silan Aromatherapy öblítő termékcsalád most új illatokkal jelentkezik – a Tahiti Relax, a Bali Sensation és a Hawaii Secrets távoli, egzotikus tájakra repít bennünket, ahányszor csak megérezzük a tiszta ruhák hosszan tartó illatát. Márpedig megérezzük, hiszen bár a termékcsalád felváltja a korábbi közkedvelt Feel Relax, Feel Sensual és a Feel Soft termékeket, a 2009-ben bevezetett, és azóta is nagy elismertségnek örvendő Perfume Pearls formulát ugyanúgy tartalmazza.

Ez a jelentős újításnak számító megoldás biztosítja, hogy a kellemes közérzet és a puhaság hosszan megmaradjon. Az egyedülálló mikrokapszulák a mosás során átjárják a ruhákat, így később, ha hozzáérünk vagy megmozdítjuk őket, a parfümgyöngyökből felszabadul a hosszan tartó Silan illat.

Nemcsak a tartalom, a külső is trendi: a lila, vörös és türkiz árnyalatú palackokat egy-egy álomutazás hangulata ihlette. Már az üzletek polcain is magához vonzzák tekintetünket a ragyogó színű flakonok. A dinamikus árnyalatok optimizmust sugallnak, a címke látványos mintázata pedig egy szempillantás alatt jókedvre derít.

Silanuj.jpg ()

Szinte nincs olyan ember, aki ne tervezgetné néha, hogy egyszer nekivág egy világ körüli útnak. Legalább ennyien ábrándoznak kék óceánról, fehér homokról vagy pálmafákról. Az álom-úticélok között ott találjuk a romantikus, alkonypírba borult Balit, Tahiti trópusi paradicsomát vagy épp Hawaii-t, a háborítatlan pihenés és luxus szimbólumát – nem véletlen, hogy a Silan-illatok is ezen helyen hangulatát idézik. Ám most az sem lehetetlen, hogy a valóságban is útra kelj: a Silannal most kényeztető utazást nyerhetsz álmaid világába.

Vásárolj Silan öblítőt, őrizd meg a blokkot majd regisztrálj a www.silan.hu oldalon 2011.01.05 és 04.30. között és nyerj! A fődíj 1 millió forintos álomutazás, de 2 wellnesshétvége és 50 db ajándékcsomag is gazdára vár.

További információk: www.silan.hu

 


További cikkeink a témában

Oeko-Tex® textília – bőrbarát és biztonságos ruhaneműk az ALDI-nál!

Írta:
0

Gardróbunk új ékességének, vagy lakásunk legfrissebb textil díszítőelemének kiválasztása nem is olyan könnyű feladat: a szín, a minta illeszkedjen stílusunkhoz, egyéniségünkhöz, a forma emelje ki alakunk előnyös vonásait, vagy otthonunk szépségét. Emellett azonban arra is érdemes ügyelni, hogy a megvásárolt ruhanemű humánökológiailag ellenőrzött minőségű legyen, vagyis a gyártása során ne használjanak fel a környezetre és […]

Húsból érdemes a magyart keresni

Írta:
0

Egyre többen figyelnek vásárlásaik során arra, hogy magyar terméket vegyenek. Ezt sokszor nehéz megoldani, mert a jó minőség és az elfogadható ár nem mindig esik egybe a magyar eredettel. A sertéshúsnál könnyű helyzetben van a tudatos vásárló, hiszen a magyar hús az ország adottságainál fogva jobb, mint az importtermékek, és a magyar eredet is könnyen […]

Mamabarát karácsony (x)

Írta:
0

A kismamák ilyenkor is kíméljék magukat: kerüljék a zsúfoltságot, ügyeljenek a meleg öltözetre. Az egészséges menü, a teljes kiőrlésű gabonatermékek és citrusfélék, a vörös húsok és a tejtermékek fogyasztása, valamint a folyadékpótlás segít a túlevés okozta émelygés elkerülésében.   A Telki Kórház mamabarát szülészete az ünnepek alatt is 24 órás telefonos és személyes ügyeletet tart. […]

Trendi új üzletekkel készül az ünnepekre a WestEnd!

Írta:
0

A tökéletes ajándékot keresed? A WestEnd a legjobb választás az ünnepi bevásárlás közeledtével, hiszen legyen szó akár könyvről, ékszerről, ruhákról, kiegészítőkről, vagy elektronikai cikkekről– itt mindent egy helyen megtalálsz, és a bevásárlás végeztével még egy ebédre is jut időd, de lazíthatsz is a moziban, vagy akár a WestEnd Millennium tetőkertjén található 2.500 m2-es jégpályán. Mindemellett […]

Kövess Facebook-on!
X